19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Prison Break»: Έκανε την 1η του απόδραση στην Κύπρο σε event που διοργάνωσαν το FOX και η Cablenet

    cablenet prison break fox event 5 (Copy)

    Η καθηλωτική σειρά «Prison Break» είναι και πάλι εδώ! Με ένα εντυπωσιακό VIP premiere screening event που διοργάνωσαν η Cablenet και το κανάλι FOX με οικοδεσπότη το Λούη Πατσαλίδη, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 6 Απριλίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία, η προβολή του 1ου επεισοδίου της σειράς «Prison Break», με προσκεκλημένους εκπρόσωπους των media, της FOX, celebrities και influencers που δοκίμασαν τα όρια τους, από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής. Οι προσκεκλημένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια συναρπαστική virtual απόδραση μέσω των ειδικών VR stations που είχαν στηθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης στο χώρο της Πύλης Αμμοχώστου.

    Την προβολή της απόλυτα επιτυχημένης σειράς «Prison Break» είχαν την τύχη.. να παρακολούθησαν επίσης και οι τυχεροί συνδρομητές της Cablenet που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο διαγωνισμό που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, η Cablenet και το FOX μέσω Facebook

    Στα νέα επεισόδια «Prison Break», τα στοιχεία δείχνουν πως ο Michael Scofield (Wentworth Miller) μπορεί να είναι ζωντανός! Έτσι, η γυναίκα του Sara (Sarah Wayne Callies – The Walking Dead) και ο αδερφός του Lincoln (Dominic Purcell) που μέχρι πρόσφατα θεωρούσαν το Michael νεκρό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τον βρουν. Με τον Michael όμως πίσω από τα σίδερα της άγνωστης φυλακής Ogygia κάπου στην Υεμένη, ο κίνδυνος καραδοκεί, όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από αυτή. Το Prison Break έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, στις κατηγορίες Καλύτερη Δραματική Τηλεοπτική Σειρά και Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά για τον Wentworth Miller. Ο δημιουργός της σειράς επιστρέφει και ως executive producer μαζί με τους Vaun Wilmott, Michael Horowitz, Dawn Olmstead, Nelson McCormick, Marty Adelstein, Neal Moritz και Brett Ratner.

    Τέλος, σημειώνεται ότι από την Τετάρτη 5 Απριλίου και κάθε Τετάρτη στις 21:50, η σειρά «Prison Break», που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX που είναι διαθέσιμο στην Κύπρο μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας της Cablenet και μεταδίδεται σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι FOX HD στο Family TV στη θέση 102.

    Περικλής Θεοδωρίδης (Εμπορικός Διευθυντής Cablenet), Νάντια Δεμίρη (Εμπορική Διευθύντρια FOX Networks Group), Βαγγέλης Γεωργιάδης (Marketing PR & On Air Manager FOX Networks Group)
    Περικλής Θεοδωρίδης (Εμπορικός Διευθυντής Cablenet), Νάντια Δεμίρη (Εμπορική Διευθύντρια FOX Networks Group), Βαγγέλης Γεωργιάδης (Marketing PR & On Air Manager FOX Networks Group)
    Ομάδα Marketing Cablenet
    Ομάδα Marketing Cablenet
    Ο παρουσιαστής της βραδιάς Λούης Πατσαλίδης
    Ο παρουσιαστής της βραδιάς Λούης Πατσαλίδης
    cablenet prison break fox event 1 (Copy)
    Κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles