18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Προ-παραγγείλτε τo νέο Black Dragon Gaming Starter Kit 2020 και ετοιμαστείτε να… λιώσετε στο gaming!

    Ο σωστός κι έμπειρος gamer πρέπει να διαθέτει και το κατάλληλο gear για να μπορέσει να επικρατήσει στα απαιτητικά gaming sessions του. Για αυτό και χρειάζεται απαραιτήτως ένα πανίσχυρο gaming keyboard, ένα εύχρηστο gaming mouse μαζί με mousepad, αλλά και ένα headset για να ακούει ακόμη και τον παραμικρό ήχο! Δεν χρειάζεται να ψάξετε και πολύ και να σπαταλήσετε άπειρες ώρες αναζήτησης στο Internet για να βρείτε τα παραπάνω gaming προϊόντα, καθώς η αγαπημένη Black Dragon είναι εδώ για να σας διευκολύνει με το Gaming Starter Kit 2020 που τα έχει κυριολεκτικά ΟΛΑ.

    To πραγματικά epic πληκτρολόγιο της Black Dragon διαθέτει blue switch mechanical keys για απόλυτο έλεγχο, με 87 standard conflict free keys, 12 multimedia keys και double injection buttons. Παράλληλα, ο RGB φωτισμός του προσφέρει απίθανη gaming ατμόσφαιρα με πολλαπλά εφέ χρωματισμών, ενώ η κατασκευή του είναι τόσο στιβαρή και ανθεκτική, η οποία μπορεί να αντέξει άπειρα keystrokes!

    Φυσικά, εκτός από ένα εξελιγμένο mechanical keyboard στην φαρέτρα του ο gamer μπορεί να διαθέτει και ένα επικό gaming mouse, το οποίο δύναται να σας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απόκριση. Εδώ η Black Dragon παίρνει δέκα με τόνο, καθώς με ανώτερη ανάλυση στα 4800 DPI (μάλιστα διαθέτει και έξι διαφορετικές επιλογές), 3 βαρίδια των 6.5 γραμμαρίων, 7 programmable buttons, braided επιχρυσωμένο καλώδιο και 4 εναλλαγές χρωμάτων.

    Και επειδή στο gaming δεν πρέπει ποτέ να παραμελούμε τον ήχο, τότε το headset της Black Dragon είναι πραγματικά αξεπέραστο! Με μικρόφωνο υψηλής ακρίβειας, ρύθμιση έντασης, crystal-clear ήχο και τεράστια αντοχή, καθώς είναι σίγουρο ότι θα τα έχετε για μια… ζωή.

     

    Μπορείτε τώρα να προχωρήσετε στην προ-παραγγελία του Gaming Starter Kit 2020 της Black Dragon (με τιμή στα 64,90 ευρώ) κάνοντας μια επίσκεψη στο Market24.gr και ετοιμαστείτε για να βιώσετε την απόλυτη gaming εμπειρία με το πιο δυνατό gear που υπάρχει! Are you ready to play? 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles