11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρόγραμμα ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020: Εργαστήριο για επιχειρήσεις την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στη Λεμεσό

    Εργαστήριο με θέμα «To Πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» με Μία Ματιά για Επιχειρήσεις», διοργανώνουν το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας σε συνεργασία με το Europe Direct Λεμεσού. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λεμεσό και θα διαρκέσει από τις 09:00 μέχρι τις 13:00.

    Στόχος του Εργαστηρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για το περιεχόμενο, τη δομή και τους κανόνες συμμετοχής του Προγράμματος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020», το Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα και την Καινοτομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εξηγήσει τον τρόπο που λειτουργεί το Πρόγραμμα από τη διαμόρφωση των Προγραμμάτων Εργασίας και τη δημοσίευση των Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων μέχρι την υποβολή των προτάσεων και την αξιολόγησή τους καθώς και να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στις διαθέσιμες πηγές πληροφόρησης.

    Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα που προέρχονται από τον επιχειρηματικό χώρο και επιθυμούν να αποκτήσουν μια γενική εικόνα για το περιεχόμενο του Προγράμματος και τον τρόπο λειτουργίας του ώστε να αποφασίσουν σε μεταγενέστερο στάδιο κατά πόσο επιθυμούν να υποβάλουν πρόταση.

    Τέλος, σημειώνεται ότι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δέκτες μέχρι τις 29 Μαρτίου 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles