18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Προγράμματα κινητής COSMOTE GIGAMAX Family: Απεριόριστη ομιλία προς όλους & 70% περισσότερα data, χωρίς καμία αλλαγή στο πάγιο 

    Απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 70% περισσότερα mobile data προσφέρει η COSMOTE, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές των παγίων, σε όλους τους συνδρομητές -υφιστάμενους και νέους- των προγραμμάτων κινητής COSMOTE GIGAMAX Family S & M, απαντώντας στην ανάγκη της οικογένειας για περισσότερη επικοινωνία και χρήση Internet από το κινητό.

    Έτσι, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν πλέον να μιλούν απεριόριστα προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής σε όποιο πρόγραμμα COSMOTE Family και αν ανήκουν, ενώ, επιπλέον τα οικονομικά προγράμματα (S & M) έχουν πολύ περισσότερα GB για το κινητό αλλά και SMS για να μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, εφόσον εντάξουν τις συνδέσεις κινητής και σταθερής στο COSMOTE One, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους διπλάσια GB.       

    Για τους υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων COSMOTE GIGAMAX Family S & COSMOTE GIGAMAX Family M, οι εμπλουτισμένες παροχές ενεργοποιούνται αυτόματα.

    Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family στο cosmote.gr, καλώντας στο 13888 ή στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Τι προσφέρουν τα εμπλουτισμένα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family

    GIGAMAX

    Family

    GIGAMAX
    Family S

    GIGAMAX

    Family M

    Μηνιαίο Πάγιο

    για 2 συνδέσεις

    49,90 €

    59,90€

    Family sharing

    1000’ -> Απεριόριστα λεπτά Ομιλίας

    2000’ -> Απεριόριστα λεπτά Ομιλίας

    3GB -> 5GB

    6GB -> 10GB

    1000 SMS -> 4000 SMS

    2000 SMS -> 4000 SMS

    Data με

    COSMOTE ONE

    6GB -> 10GB

    15GB -> 20GB

    Στο COSMOTE Family M υπάρχει δυνατότητα προσθήκης τρίτου μέλους με 14,90€ το μήνα.

    Τα οικογενειακά προγράμματα COSMOTE GIGAMAX Family

    Τα οικογενειακά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE GIGAMAX Family, διατίθενται σε τέσσερις επιλογές, small, medium, large και unlimited, προσφέροντας απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και έως απεριόριστα data -τα οποία μπορεί να μοιράζεται όλη η οικογένεια χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης. Επιπλέον, οι συνδρομητές, εντάσσοντας τις κινητές και σταθερές συνδέσεις τους στο COSMOTE One, μπορούν να απολαμβάνουν διπλάσια data.Μεταξύ άλλων, τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX FAMILY διαθέτουν τη λειτουργία Family Data Limits -μέσω του My COSMOTE App– που δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να θέτουν γρήγορα και απλά όρια στα MB που καταναλώνουν τα παιδιά τους, εκπαιδεύοντάς τα στην ορθολογική χρήση του Internet.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE GIGAMAX FAMILY: εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles