17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης στο δίκτυο της Cyta

    Προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης των συστημάτων πληροφορικής της Cyta, θα διενεργηθούν αύριο Σάββατο, 17 Νοεμβρίου, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 20:30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 10:30 πμ.

    Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι κύριες υπηρεσίες της Cyta, όπως η διενέργεια κλήσεων, η αποστολή μηνυμάτων και η σύνδεση στο διαδίκτυο θα λειτουργούν κανονικά, καθώς έχουν παρθεί όλα τα αναγκαία μέτρα, έτσι ώστε να μην επηρεαστούν βασικές λειτουργίες των υπηρεσιών του Οργανισμού.

    Οι εργασίες αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως διευκολύνσεις που αφορούν τον έλεγχο του λογαριασμού σε πραγματικό χρόνο, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση των έργων, η ιστοσελίδα και οι εφαρμογές (apps) της Cyta θα είναι εκτός λειτουργίας.

    Σχετική ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα έχει σταλεί και μέσα από άλλα σημεία επαφής της Cyta με τους πελάτες της, ενώ για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο τηλέφωνο 132.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles