12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Προηγμένη ασφάλεια για έναν τακτοποιημένο χώρο εργασίας με τη Philips B Line 243B9H

    Όσοι εργάζονται μπροστά από μια οθόνη για πολλές ώρες, είτε από το σπίτι τους είτε στο γραφείο, έχουν συγκεκριμένες ανάγκες που σχετίζονται με το να κάνουν αυτές τις ώρες πιο εύκολες και άνετες. Η σειρά οθονών Philips Β Line, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει αυτές τις ανάγκες και πολλά άλλα, υποστηρίζοντας έτσι μεγάλο αριθμό επαγγελματιών που αναζητούν μια άνετη, αξιόπιστη και ασφαλή οθόνη. Το πιο πρόσφατο μοντέλο FullHD 24” (23,8″ / 60,5 εκ διαγ.) της Philips B Line, η 243B9H, μπορεί να είναι ακριβώς το μοντέλο που αναζητούν.

    Η δύναμη ευταξίας του USB-C

    Υπάρχει μόνο ένα καλώδιο που μπορεί να μεταφέρει σήματα τροφοδοσίας και βίντεο στην οθόνη, διατηρώντας παράλληλα ένα καθαρό χώρο εργασίας – η υποδοχή USB-C. Το USB-C που παρέχεται στη νέα Philips 243B9H, είναι επίσης μια από τις πιο άνετες τεχνολογίες που διατίθενται τώρα, προσφέροντας μια αποτελεσματική και αξιόπιστη ρύθμιση που είναι εύκολο να διαμορφωθεί και απευθείας έτοιμο για χρήση. Λεπτή και αναστρέψιμη, το USB-C επιτρέπει εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας, καθώς και έξυπνη και ευέλικτη διαχείριση ισχύος: το σήμα οθόνης και τα δεδομένα υψηλής ταχύτητας μεταφέρονται μέσω USB-C (εναλλακτική λειτουργία DisplayPort), ενώ τροφοδοτείτε και φορτίζετε το φορητό υπολογιστή σας ταυτόχρονα (USB Power Delivery), παρέχοντας έως και 65W.

    Σχεδιασμένη για επιχειρήσεις

    Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη νέα οθόνη Philips 243B9H εύχρηστη για όλους. Η οθόνη διαθέτει επίσης και άλλες ενσωματωμένες λειτουργίες για την υποστήριξη των επαγγελματιών και τους βοηθά να διατηρούν τα γραφεία τους καθαρά χωρίς ακαταστασία, χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα και μια ενσωματωμένη ασφαλή web κάμερα.

    Παρόλο που αυτή η οθόνη μπορεί να έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη μια ποικιλία διαφορετικών επαγγελματικών χρήσεων, όλοι οι επαγγελματίες χρειάζονται μια ανθεκτική οθόνη που παρέχει μια ασφαλή και άνετη εμπειρία στο χρήστη. Η ενσωματωμένη αναδυόμενη web κάμερα με τη λειτουργία Windows Hello ™ προσφέρει εξατομικευμένη, βελτιωμένη ασφάλεια – ιδανική για την αποφυγή ενδεχόμενης ανεπιθύμητης πρόσβασης στην κάμερα, χωρίς την ταλαιπωρία των επιπρόσθετων αξεσουάρ. Πρακτικό και διακριτό, η web κάμερα μπορεί εύκολα να επανατοποθετηθεί στη στεφάνη της οθόνης και να τραβηχτεί όταν χρειάζεται για κάποια βίντεο κλήση.

    Επιπλέον, η web κάμερα είναι επίσης εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου των Windows Hello™, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με βιομετρικά στοιχεία (ή και pin), κάνοντας έτσι τη διαδικασία γρηγορότερη και πιο ασφαλή. Τόσο οι οικιακοί χρήστες όσο και οι επαγγελματίες που εργάζονται με ευαίσθητα δεδομένα (ή αναζητούν λίγο περισσότερο απόρρητο) θα εκτιμήσουν την επιπλέον ασφάλεια που παρέχει η οθόνη Philips 243B9H.

    Ολόκληρο το πακέτο

    Η Philips 243B9H διαθέτει επίσης σημαντικές τεχνολογίες για τη μείωση πιθανού πόνου από την πολύωρη εργασία μπροστά στην οθόνη. Το IPS πάνελ της, χρησιμοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει πολύ ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή την προβολή της οθόνης από σχεδόν κάθε γωνία. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Flicker-free, λειτουργία Low Blue Mode και λειτουργία EasyRead Mode, για να είναι σίγουρο ότι τα μάτια προστατεύονται.

    Αυτή η γενναιόδωρη και συνεπής εμπειρία προβολής ολοκληρώνεται από το SmartErgoBase της Philips, μια βάση που προσφέρει εργονομική άνεση οθόνης σε συνδυασμό με τη διαχείριση καλωδίων. Οι φιλικές προς τον άνθρωπο ρυθμίσεις ύψους, περιστροφής, κλίσης και γωνία περιστροφής της βάσης, επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν την οθόνη έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τη μέγιστη άνεση, η οποία μπορεί να διευκολύνει τις φυσικές πιέσεις μιας μεγάλης εργάσιμης ημέρας.

    Η οθόνη της Philips 243B9H είναι τώρα διαθέσιμη στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 279 €

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles