18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα τα πρώτα test kits του Project Ara!

    Το Project Ara και τα καινοτόμα modular smartphones του βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά μας! Μετά την πρώτη λειτουργική επίδειξη του project στο Google I/O 2014, ήρθε η ώρα για την αμερικανική εταιρεία να ανοίξει τα requests για τα test kits που οι “τυχεροί” developers μπορούν να αποκτήσουν, με τις αποστολές να ξεκινούν στα τέλη αυτού του μήνα.

    Project Ara

    Το συγκεκριμένο pre-release του Project Ara αφορά developer boards που μπορούν να αποκτήσουν οι προγραμματιστές, ώστε να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν prototype modules για τις συσκευές, και δεν αφορά φυσικά τους τελικούς καταναλωτές. Αυτή θα είναι η πρώτη περίοδος δοκιμών για το Project Ara, με τη δεύτερη να ξεκινάει τον επόμενο μήνα.

    Ας μην ξεχνάμε και το διαγωνισμό των 100.000 δολαρίων, το πρώτο Project Ara Developer Prize Challenge, που ανακοινώθηκε στο Google I/O 2014 και θα επιβραβεύσει ένα working module που θα επιιτρέπει στο Ara Phone να κάνει κάτι που… ποτέ δεν έχει κάνει στο παρελθόν ένα κινητό.

    Ταχύτατες οι εξελίξεις στα modular smartphones της Google, ένα project από τα πλέον ενδιαφέροντα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles