16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Project Boombox: Facebook και Spotify συμμαχούν, ετοιμάζοντας την «απάντηση» στο Clubhouse!

    Το Clubhouse είναι αυτή τη στιγμή η πιο hot audio-based platform και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ακόμη δεν έχει βγει σε… public μορφή. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια «ευχάριστη έκπληξη», όμως ο Mark Zuckerberg που εννοείται ότι παρακολουθεί στενά τον ανταγωνισμό δεν θα μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, για αυτό και σύμφωνα με έγκριτα reports το Facebook και το Spotify ενώνουν τις δυνάμεις τους για να «απαντήσουν» στην επιτυχία και στη μεγάλη αποδοχή του Clubhouse!

    Αυτή η ένωση πρόκειται να φέρει στον κόσμο έναν νέο in-app audio player, ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα να streamάρουν μουσική και να συμμετέχουν σε συζητήσεις, χωρίς να χρειάζεται οι χρήστε να βγουν εκτός εφαρμογής. Μάλιστα, ο εν λόγω player που θα ονομάζεται Project Boombox θα ενσωματώνει και podcasts και εφόσον όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν για το εάν θα ακολουθήσουν μια “paid” συνδρομή με συγκεκριμένα benefits ή εάν θα εξακολουθήσουν να βαδίζουν στον free δρόμο. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που Facebook και Spotify συμμαχούν, καθώς και στο παρελθόν οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να επιτευχθεί η ενσωμάτωση του Spotify στα stories του Facebook και του Instagram.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles