18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Project CARS. Περνάει τα racing games σε νέα διάσταση (video)!

    To Project CARS συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο υποσχόμενα racing games των τελευταίων ετών, καθώς στόχος της Namco Bandai και της Slightly Mad Studios είναι να δώσουν πνοή στο πιο ρεαλιστικό, πλούσιο και όμορφο racing game που έγινε ποτέ, κοιτάζοντας μάλιστα στα μάτια τους συνήθεις υπόπτους Forza Motorsport και Gran Turismo.

    project-cars-1

    Στο νέο trailer του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε πρόσφατα αποτυπώνεται στο maximum η δυναμική του τίτλου, αλλά και τα πραγματικά πανέμορφα και άκρως ρεαλιστικά γραφικά, τα οποία σίγουρα θα αφήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers με το στόμα ανοικτό. Εκτός όμως από τα 60fps και τα γραφικά με ποιότητα στα 1080p, το Project CARS θα περιλαμβάνει ένα ελεύθερο career mode, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να επιλέγουν εκείνοι την πορεία που θα ακολουθήσουν μέσα στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία παρά πολύ μεγάλη ποικιλία διαφορετικών αμαξιών που θα καλύπτει από σπορ αμάξια μέχρι F1. Εκτός από τα παραπάνω, οι developers έχουν προσθέσει ένα dynamic σύστημα καιρού και εναλλαγές ημέρας και νύκτας.

    293654

    Χωρίς αμφιβολία, το Project CARS που κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου σε PC, Xbox One και PlayStation 4 δείχνει πανέμορφο και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους των racing games… Πατήστε το play και απολαύστε τη μαγεία που προσφέρει…

    http://youtu.be/Eu6mAx37WSg

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles