24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Project Q: Είναι επίσημο… Η Sony ανακοίνωσε φορητή κονσόλα που θα κάνει stream PS5 games!

    Εδώ και αρκετό καιρό ακουγόταν όλο και πιο έντονα η φήμη που ήθελε την Sony (σε πείσμα των καιρών) να έχει στα σκαριά μία handheld κονσόλα! Αν και ορισμένοι leakers πόνταραν στο γεγονός ότι η εν λόγω κονσόλα θα ήταν ένα ανεξάρτητο σύστημα, ωστόσο υπήρχαν κι εκείνοι που ανέφεραν ότι η νέα «φορητή» απόπειρα της Sony, θα ήταν τελικά μια συσκευή, η οποία θα επέτρεπε το streaming των παιχνιδιών του PS5, δίνοντας στον gamer μια πρόσθετη «portable» επιλογή. Τελικά, ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming έκανε το… χατίρι στην δεύτερη κατηγορία των leakers, ανακοινώνοντας τη φορητή κονσόλα: Project Q.

    Όπως έγινε γνωστό, η εν λόγω συσκευή θα επιτρέπει στους gamers να πραγματοποιούν streaming ολόκληρης της PlayStation gaming library τους, σε μια μικρότερη οθόνη. Το Project Q ουσιαστικά πρόκειται για ένα Dual-sense controller με μια HD οθόνη 8 ιντσών, το οποίο θα μπορεί να λειτουργήσει μέσω ενός shared Wi-Fi network και της λειτουργίας Remote Play. Όπως τόνισαν οι άνθρωποι της Sony, το Project Q θα μπορεί να streamάρει όλα τα games του PlayStation 5, παρόλα αυτά δεν θα μπορεί να κάνει streaming στα παιχνίδια του PS VR 2. Οι άνθρωποι της Sony δεν θέλησαν να προβούν σε περαιτέρω στοιχεία αναφορικά με το hardware της νέας φορητής τους κονσόλας, παρόλα αυτά ανανέωσαν το ραντεβού τους με την gaming community στο κοντινό μέλλον, όπου και πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις δυνατότητες της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles