22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Project Spark. Ένα δημιουργικό εργαλείο στα χέρια των gamers!

    H Microsoft ανακοίνωσε ότι το Project Spark ολοκλήρωσε την φάση της beta και από σήμερα είναι διαθέσιμο προς download για Xbox One και Windows 8.1. Το Project Spark είναι ένας free-to-play τίτλος, ο οποίος θα δίνει στους gamers μία σειρά από δημιουργικά εργαλεία για να κατασκευάσει τους δικούς του φανταστικούς κόσμους.

    Project Spark_1

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι developers της Team Dakota που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού: «To Project Spark προσφέρει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία που στοχεύει στο να κάνει δημοφιλή την ιδέα της δημιουργίας παιχνιδιών, δίνοντας σε όλους τους χρήστες μία σειρά από εύχρηστα εργαλεία, τα οποία θα τους επιτρέψουν να κατασκευάσουν, να παίξουν και να μοιραστούν τα δημιουργήματα τους με άλλους users». Οι users του Project Spark μπορούν να ασχοληθούν με δεκάδες χιλιάδες games που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν σε ένα pre-made game χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που τους δίνει το software να του αλλάξουν μορφή. Το Project Spark επιτρέπει στους gamers να ξεκλειδώνουν content, κάνοντας χρήση των in-game χρημάτων που συγκεντρώνουν από το παιχνίδι. Παρόλο που η βασική έκδοση του συγκεκριμένου τίτλου θα είναι free-to-play, η Team Dakota θα κυκλοφορήσει και μία physical disc version (με κόστος στα 39 δολάρια), η οποία θα έρθει με bonus content αξίας 85 δολαρίων.

    Project Spark_2

    H Team Dakota αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της beta, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο gamers συνδέθηκαν με τον κόσμο του Project Spark, ξοδεύοντας περισσότερες από 4 εκατομμύρια ώρες και δημιουργώντας 70.000 διαφορετικά game levels. Η Team Dakota διευκρίνισε ότι το παιχνίδι επιδέχεται ακόμη πολλών βελτιώσεων, παρόλο που ολοκληρώθηκε η beta φάση του, με τους developers του να τονίζουν ότι τα επόμενα στάδια εξέλιξης του Project Spark θα πραγματοποιηθούν μαζί με την community. Παρακολουθήστε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση από τους φανταστικούς κόσμους που μπορείτε να δημιουργήσετε με το Project Spark…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles