11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Project Zomboid είναι ένα παιχνίδι όπου επιλέγεις πώς θα πεθάνεις!

    Όταν ένα παιχνίδι ξεκινά με τη φράση «This is how you died» και καπάκια σε πετάει κατ’ ευθείαν στη δράση, ε, φίλε ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Το Project Zomboid μας συστήνεται ως ένα «retro-style zombie survival RPG» και η αλήθεια είναι πως η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ.

    project-zomboid

    Στο Project Zomboid, το προτζεκτάκι της Indie Stone, είσαι ένας επιζών μίας επιδημίας που έχει μετατρέψει τους κατοίκους του Κεντάκι σε αιμοδιψή ζόμπι! Η κυβέρνηση έχει θέσει σε καραντίνα την Πολιτεία και εσύ καλείσαι να επιβιώσεις για όσο περισσότερο μπορείς! Θα χρειαστεί να κλέψεις, να οργανωθείς και φυσικά να σφάξεις άπειρα ζόμπι με στόχο… να επιζήσεις! Μέχρι φυσικά να καταλήξεις στο στομάχι κάποιου συμπαθούς απέθαντου.

    Το Project Zomboid θυμίζει περισσότερο μια μίξη The Sims και Walking Dead με έντονες επιρροές από το έργο του Τζορτζ Ρομέρο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του ο κόσμος του θα μεταβάλλεται διαρκώς με τον παίκτη, μεταξύ άλλων, να οφείλει να προσαρμοστεί και στις όποιες αλλαγές.

    Το Project Zomboid βρίσκεται σε alpha μορφή (είναι ήδη playable για… beta testing –ειρωνεία, ε;) και διατίθεται ήδη μέσω Steam (πήρε το OK μέσω του Steam Greenlight) στην τιμή των 13,99€. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα PC εντός του 2014.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles