18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προκηρύχθηκαν οι Διαγωνισμοί των «Κυπριακών Βραβείων Έρευνας»

    kipriaka brabeia erebnas cyprus

    Την προκήρυξη των Διαγωνισμών «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Διακεκριμένος Ερευνητής 2019» και «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής 2019» ανακοινώσε το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και καλεί όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα να υποδείξουν υποψήφιους/ες ερευνητές/τριες για τη διεκδίκηση των Βραβείων. Οι Διαγωνισμοί εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» των Προγραμμάτων «RESTART 2016 – 2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία.

    Κύριος στόχος των Διαγωνισμών είναι η ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητας επιστημόνων που δραστηριοποιούνται ερευνητικά στην Κύπρο και οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντικά και με διεθνή αναγνώριση αποτελέσματα. Ειδικά για τους Νέους/ες Ερευνητές/τριες, επιδιώκεται η έμπρακτη υποστήριξή τους για τη συνέχιση της ερευνητικής σταδιοδρομίας τους, μέσω παροχής χορηγίας ύψους 60,000 Ευρώ.

    Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι/ες ερευνητές/τριες, θα πρέπει να προταθούν από άλλο άτομο και θα αξιολογηθούν με βάση στοιχεία που θα κληθούν να δώσουν στο ΙΠΕ για την ερευνητική τους εργασία, τα επιτεύγματά τους και τον αντίκτυπο αυτών.

    Οι Προσκλήσεις Υπόδειξης Υποψηφιοτήτων τόσο για το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Διακεκριμένος Ερευνητής 2019» οσο και για το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας – Νέος Ερευνητής 2019», οι οποιες περιέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στους Διαγωνισμούς, καθώς και τα απαραίτητα έντυπα, βρίσκονται αναρτήμενες στην ηλεκτρονική πύλη IRIS στη διεύθυνση: https://iris.research.org.cy. Καταληκτική ημερομηνία υπόδειξης υποψηφιοτήτων είναι η 15η Μαρτίου 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles