23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Προμηθευτής επιβεβαιώνει άθελά του την ασύρματη φόρτιση των επόμενων iPhone;

    Οι φήμες για την ασύρματη φόρτιση των επόμενων iPhone υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται όμως ότι το χαρακτηριστικό μόλις επιβεβαιώθηκε. Η Wistron, ο κύριος κατασκευαστής του iPhone στην Ινδία, ανέφερε ότι η επόμενη γενιά των smartphones θα διαθέτει τεχνολογίες ασύρματης φόρτισης, ενώ μάλιστα θα είναι και αδιάβροχα. Η Apple πρόσφατα συνεργάστηκε με την Ταϊβανέζικη εταιρεία για να ξεκινήσει την κατασκευή παλαιότερων μοντέλων iPhone στην Ινδία, για να μειωθεί η τιμή και να βοηθήσει την επέκταση στη χώρα.

    2017-06-15-image-3

    Ο Robert Hwang, CEO της Wistron ανέφερε σε δηλώσεις του: «Η διαδικασία συναρμολόγησης της παλαιότερης γενιάς iPhone δεν έχει αλλάξει σημαντικά, ωστόσο ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως η ασύρματη φόρτιση και η αδιαβροχοποίηση καθιστούν απαραίτητες διαφορετικές διαδικασίες δοκιμών και η διαδικασία παραγωγής ενδέχεται να αλλάξει σε κάποιο βαθμό».

    Αν και η Wistron αυτή τη στιγμή κατασκευάζει μόνο τα iPhone SE, οι αναλυτές Jeff Pu και Arthur Liao επισημαίνουν ότι διαχωρίζει τις παραγγελίες με την Foxconn για το επερχόμενο iPhone των 5.5 ιντσών, που πιστεύεται ότι θα είναι το iPhone 7s Plus. Επομένως, η ασύρματη φόρτιση μάλλον αναφέρεται σε αυτό το smartphone. Η τρέχουσα γενιά των iPhones διαθέτει πιστοποίηση IP67, κάτι που τα προστατεύει από την είσοδο σκόνης και τα καθιστά ικανά να αντέξουν την βύθιση για 30 λεπτά, σε βάθος 3 ποδιών. Η πιστοποίηση IP68 των επόμενων iPhones θα αυξήσει το βάθος, διατηρώντας το ίδιο χρονικό όριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles