18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Προπαραγγελία για το νέο Samsung Galaxy Note7 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το νέο Samsung Galaxy Note7, το 4G+ Smartphone που ξεχωρίζει για το ξεχωριστό design, το μοναδικό του στυλ και τις αμέτρητες δυνατότητές του. Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    COSMOTE-GERMANOS-Samsung-Galaxy-Note-7

    Το νέο Samsung Galaxy Note7, με τέλεια συμμετρική σχεδίαση και διπλή κυρτή οθόνη, συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα. Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε περίσταση. Διαθέτοντας επεξεργαστή Snapdragon 820 της Qualcomm, οθόνη 5.7 ιντσών QHD sAMOLED, με πλαίσιο μόλις 1,1’’mm και τεχνολογία βίντεο HDR, το Samsung Galaxy Note7 αποτελεί μία εντυπωσιακή multimedia συσκευή με εξαιρετικές επιδόσεις. Χάρη στη βελτιωμένη έκδοση του S Pen, οι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστες δυνατότητες, όπως να κρατούν σημειώσεις παντού, ακόμα και κάτω από τη βροχή, να επεξεργάζονται εν κινήσει βίντεο και εικόνες ή να μεταφράσουν ένα κείμενο. Με Dual Pixel κάμερα 12 MP και εσωτερική μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης, το Samsung Galaxy Note7 αποτελεί ιδανική επιλογή για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και αποθήκευση μεγάλου όγκου αρχείων. Διαθέτοντας υπερσύγχρονη τεχνολογία ύψιστης ασφάλειας για ξεκλείδωμα με τη σάρωση της ίριδας, επιτρέπει στον κάθε χρήστη να είναι ο ίδιος το κλειδί για το δικό του Samsung Galaxy Note7.

    Υποστηρίζοντας τεχνολογία 4G+, το νέο Samsung Galaxy Note7 δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 375Mbps, με τη σιγουριά του δικτύου της COSMOTE. Με το κορυφαίο Samsung Galaxy Note7, η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουν να εμπλουτίζουν τη μεγαλύτερη γκάμα 4G smartphones που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

    Το Samsung Galaxy Note7 θα είναι διαθέσιμο στις 16 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε μαύρο, μπλε και ασημί. Μπορεί κανείς να το αποκτήσει στα 879€ ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, με έως 36 άτοκες δόσεις και να το συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles