22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Προπληρωμένες κάρτες από τον GRECA ως προσωρινή λύση στο πρόβλημα των capital controls

    Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι, μετά από σχεδιασμό τριών εβδομάδων, εξασφάλισε προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού.

    greca_logo

    Έτσι, υποστηρίζει άμεσα τα μέλη του τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε πληρωμές, όπως η φιλοξενία ιστοσελίδων ή οι υπηρεσίες cloud.

    Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε επιβεβλημένη, διανύοντας την τέταρτη εβδομάδα των capital controls και με τις ηλεκτρονικές πληρωμές προς παρόχους υπηρεσιών εξωτερικού να μην έχουν επανέλθει, προκαλώντας τεράστια προβλήματα σε e-shops και digital agencies. 

    Ο GRECA καλεί τα μέλη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με υπηρεσίες hosting, ανανέωσης domain ή κρίσιμων υπηρεσιών λειτουργίας να επισκεφθούν το link www.greekecommerce.gr/gr/capitalcontrols και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να παραλάβουν άμεσα ενεργοποιημένες προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες των €100. Λόγω του περιορισμένου αριθμού, οι προπληρωμένες κάρτες θα δίνονται με σειρά προτεραιότητας και αποκλειστικά στα μέλη του GRECA.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles