16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Προσφορά γνωριμίας για την Ελλάδα ανακοίνωσε το Disney Plus – 12 μήνες στην τιμή των 8

    Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι το Disney Plus θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας από τις 14 Ιουνίου και αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να έχουν στη διάθεσή τους το αποκλειστικό περιεχόμενο που προσφέρεται από την υπηρεσία. Το μηνιαίο κόστος συνδρομής ανέρχεται στα 8,99 ευρώ και το ετήσιο πακέτο προσφέρεται στην τιμή των 89,90 ευρώ.

    Το Disney Plus ανακοίνωσε όμως μια προσφορά γνωριμίας για τους ενδιαφερόμενους στην ελληνική αγορά που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προεγγραφή στην πλατφόρμα. Ξεκινώντας από σήμερα, μπορούν να αποκτήσουν το 12μηνο πακέτο πληρώνοντας μόνο τους 8 μήνες, δηλαδή να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή των 71,50 ευρώ. Η προ-εγγραφή για την αποκλειστική προσφορά γνωριμίας θα είναι διαθέσιμη έως και τις 13 Ιουνίου 2022, μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Disney Plus και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 26 Ιουνίου 2022.

    Σημειώνεται ότι οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του Star Wars, «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και την υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» . Θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella de Vil κ.α.

    Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, streaming ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

    Για εγγραφή πατήστε εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    The Quest: Το ανατρεπτικό reality φαντασίας έρχεται στο Disney+( trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles