17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    The Quest: Το ανατρεπτικό reality φαντασίας έρχεται στο Disney+( trailer)

    Ένα ιδιαίτερο διαγωνιστικό reality φαντασίας, που θα φέρει την ονομασία The Quest, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Μάιο στο Disney+. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε και το σχετικό trailer που ακολουθεί 8 εφήβους στην υπηρεσία ενός φανταστικού βασιλείου, του Everealm. Οι παίκτες καλούνται να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση που θα βρεθεί μπροστά τους.

    Σύμφωνα με τη Disney, οι παίκτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να εκπληρώσουν μια αρχαία προφητεία και να βοηθήσουν τους “Fates” να νικήσουν μια κακιά μάγισσα. Ουσιαστικά πρόκειται για τη 2η σεζόν του The Quest, καθώς το 2014 το ABC είχε προβάλει αντίστοιχο πρόγραμμα με ενήλικες.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η πρεμιέρα του νέου show θα πραγματοποιηθεί στο Disney Plus στις 11 Μαΐου. Οι διαγωνιζόμενοι θα ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε μια περιπέτεια γεμάτη διασκέδαση σε έναν πλήρως συνειδητοποιημένο κόσμο με καθηλωτικές σκηνές και χαρακτήρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξανά στην κορυφή το Bridgerton! 193 εκατ. ώρες τηλεθέασης το πρώτο Σαββατοκύριακο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles