11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρόσκληση για Δημόσια Διαβούλευση από τον Επίτροπο Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, με σκοπό την υποβολή των θέσεων των ενδιαφερομένων επί του περιεχομένου του εγγράφου αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Υπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με Σημαντική Ισχύ στη Σχετική Αγορά και το Σχέδιο Ρυθμιστικών Μέτρων Αναφορικά με την Χονδρική Αγορά Υπηρεσιών Μετάδοσης για τη Διανομή Τηλεοπτικού Περιεχομένου σε Τελικούς Χρήστες.

    Σημειώνεται ότι το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy.

    Τέλος, οι θέσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η Δημόσια Διαβούλευση είναι ανοικτή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles