15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πρόσκληση για συμμέτοχη Κυπριακών Επιχειρήσεων στην Εκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής (GITEX) στο Ντουμπάι από το ΥΕΕΒΤ

    gitex 2018 dubai

    Την πρόθεση του να συμμετάσχει με κρατικό περίπτερο στην έκθεση τεχνολογίας και πληροφορικής GITEX, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι από τις 14 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2018 γνωστοποίησε στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

    Το παράδοξο όμως είναι ότι ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το Υπουργείο προτίθεται να συμμετάσχει στην εν λόγω έκθεση, μόνο εάν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για συμμετοχή από ικανοποιητικό αριθμό εταιρειών, ταυτόχρονα τονίζεται ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση εκ μέρους του Υπουργείου για την συμμετοχή στην έκθεση με κρατικό περίπτερο, ανεξάρτητα από τις δηλώσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν.

    Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από Τραπεζική επιταγή ύψους €1.250 που αφορά για το κόστος συμμετοχής, και μια 2η Τραπεζική επιταγή €1.100. που πρέπει να παραδοθεί ως εγγύηση για την συμμετοχή. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 29/01/2018. Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την ως άνω ημερομηνία θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δε θα λαμβάνονται υπόψη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles