20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Προσοχή στα «Συνεργεία Μαϊμούδες» που υποδύονται τους υπαλλήλους της Cyta!

    cyta

    Πολλά ερωτηματικά έχουν προκαλέσει τα συχνά παράπονα και οι διευκρινιστικές ερωτήσεις που δέχεται η Cyta το τελευταίο διάστημα, αφού όπως αναφέρεται, τρίτοι επισκέπτονται σπίτια πελατών της, ως δήθεν υπάλληλοι της Cyta και ζητούν να ενημερωθούν αν υπάρχουν τηλεφωνικές συνδέσεις ή σύνδεση διαδικτύου. Συγκεκριμένα, αφού ζητήσουν κάποιο μηνιαίο τηλεφωνικό λογαριασμό χρήσης, σπεύδουν στην συνέχεια πρόθυμα… να τους ενημερώσουν και να τους προτείνουν άλλες… εναλλακτικές λύσεις.

    Η Cyta, αντιδρώντας στο γεγονός αυτό, με σημερινή ανακοίνωση της, διευκρινίζει και ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει προβεί σε καμιά τέτοια εκστρατεία και τα άτομα αυτά δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση προσωπικό της. Αντίθετα, ενεργώντας κατά τρόπο που να καθίσταται πάντοτε άξια της εμπιστοσύνης του κοινού, σεβόμενη αρχές και αξίες, με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό προς τους πελάτες της, έγκαιρα και επίσημα ενημερώνει πάντοτε η ίδια το κοινό, για εκστρατείες της για νέα προϊόντα ή συνεργασίες που την αφορούν, μέσα από διαφανείς και δεοντολογικά ορθές διαδικασίες.

    Για τη διαφύλαξη της φήμης και του καλού ονόματός της, η Cyta θα ενεργήσει ενάντια οποιουδήποτε προσπαθήσει να αποκομίσει επαγγελματικά οφέλη ή να ευνοήσει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία ή συμφέρον τρίτων, με τη χρήση του ονόματος και της φήμης της. Ως εκ τούτου, καλεί τους πελάτες της να φέρνουν σε γνώση της τέτοια περιστατικά. Επίσης, προτρέπει το κοινό να καταγγέλλει αμέσως τέτοια περιστατικά, τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο Σύνδεσμο Καταναλωτών.

    Ως πάγια τακτική προστασίας των πελατών της, αλλά και του κοινού γενικότερα, η Cyta καλεί όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τέτοια περιστατικά, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι είναι δήθεν υπάλληλοι της Cyta, να επιδιώκουν και να επιτυγχάνουν πρόσβαση σε σπίτια πελατών μας, για αλλότρια συμφέροντα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles