20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Προστασία Οθόνης 9H Tempered Glass από το TheMrGadget.gr

    Προστατέψτε την οθόνη του κινητού και του tablet σας με προστατευτικό Tempered Glass. Το Tempered Glass είναι ψημένο γυαλί, το οποίο θερμαίνεται σε υψηλή θερμοκρασία και έπειτα ψύχεται απότομα, διαδικασία που αυξάνει τη σκληρότητα του γυαλιού. Το προστατευτικό οθόνης tempered glass αποτελείται από ένα στρώμα απορροφητικής σιλικόνης στο κάτω μέρος, μια μεμβράνη PET, το ψημένο γυαλί και μια oleophobic επίστρωση, με αυτή τη σειρά. Το Tempered Glass είναι μέχρι και 5 φορές σκληρότερο από το απλό γυαλί.

    Οφέλη από τη χρήση της προστασίας οθόνης tempered glass:

    • Προστατεύει την οθόνη από χτυπήματα (δείκτης σληρότητας 9H) και είναι αντιχαρακτικό, σε αντίθεση με τις απλές πλαστικές μεμβράνες προστασίας.
    • Είναι λείο και καθαρό γυαλί, το οποίο μοιάζει τόσο στην όψη όσο και στην αφή πολύ περισσότερο με την οθόνη της συσκευής σας, ειδικά σε σχέση με τις πλαστικές μεμβράνες και χάρη στην ευκρίνεια του αναδεικνύει τα χρώματα της οθόνης.
    • Είναι σκληρό υλικό με αποτελέσμα την ευκολότερη τοποθέτηση σε σχέση με τις απλές μεμβράνες, χωρίς να δημιουργούνται “φουσκάλες” και δεν “ξεφτίζει” μετά από καιρό.
    • Έχει μόλις 0.3 χιλιοστά πάχος, οπότε δεν προσθέτει καθόλου όγκο στη συσκευή σας.
    • Χάρη στην oleophobic επίστρωση δε γεμίζει δαχτυλιές και είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί.
    • Είναι πιο ανθεκτικό στη θερμότητα, το οποίο σημαίνει ότι η συσκευή σας είναι λιγότερο πιθανό να πάθει ζημιά από θερμότητα.
    • Ακόμη και αν σπάσει, αυτό θα γίνει σε πολλά μικρά κομμάτια τα οποία δεν είναι αιχμηρά.

    Στο www.TheMrGadget.gr θα βρείτε προστατευτικά οθόνης Tempered Glass για πάνω από 80 μοντέλα κινητών της Apple, Samsung, LG, Sony, MicrosoftNokia, HTC, Lenovo, Huawei, Xiaomi και Vodafone.

    tempered-glass-mrgadget

    Σχετικά με την εταιρεία
    Η εταιρεία VERSA με πολύχρονη παρουσία στην Ελλάδα αλλά και σε βαλκανικές χώρες έχει κάνει πραγματικότητα το πολυπροϊοντικό site www.TheMrGadget.gr, το οποίο έχει σαν σκοπό την διάθεση πρωτοποριακών και συμβατικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό. Τα προϊόντα που διατίθενται στο www.TheMrGadget.gr έχουν επιλεχτεί προσεκτικά έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Η διαλογή τους γίνεται μέσα από ενδελεχείς ελέγχους ποιότητας (ISO), πρωτοπορίας (Innovation) και έρευνες αποδοχής από το καταναλωτικό κοινό. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Μοναστηρίου 157 Θεσσαλονίκη, ένας πολυχώρος με έκθεση, αποθήκες, γραφεία, όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν πάνω από 4000 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων. Η εταιρεία εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αποστολές που γίνονται καθημερινά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles