18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Προστατέψτε την επιχείρηση σας από ογκομετρική επίθεση DDoS

    Η CL8 τώρα παρέχει συνδρομητικές λύσεις DDoS, με στόχο να σας απαλλάξει από τις ογκομετρικές κατανεμημένες επιθέσεις (Distributed Denial of Service). Οι λύσεις αυτές απωθούν την επίθεση στο αρχικό της στάδιο δηλαδή από την πηγή προέλευσή της. Αυτό περιορίζει έγκαιρα την επίθεση εμποδίζοντας την να φτάσει στον τελικό προορισμό, ακόμη και πριν την είσοδό της στη χώρα μας. Αυτές οι λύσεις είναι πολύ εύκολες, αποτελεσματικές και μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα χωρίς να απαιτούν πολύπλοκα λογισμικά η άλλες προσαρμογές.

    Σύμφωνα με έρευνα αγοράς, οι επιθέσεις DDoS αυξάνονται σε μέγεθος και συχνότητα. Η ζημιά που προκαλούν οι επιθέσεις αυτές σε μια επιχείρηση όπου δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας είναι ανυπολόγιστη.

    Μια επίθεση DDoS εμποδίζει τη κανονική κυκλοφορία πλημμυρίζοντας την υποδομή σας με δεδομένα από το διαδίκτυο. Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν έναν τεράστιο αριθμό συστημάτων που ονομάζονται bots ή zombies, για να δημιουργήσουν πληθώρα επιθέσεων. Κατευθύνουν μια επίθεση στο στόχο τους στέλνοντας εντολές μέσω κάθε προαναφερόμενου bot.

    Υπάρχουν πολλές κατηγορίες επιθέσεων DDoS. Κάποιες απ’ αυτές είναι ογκομετρικές, που στοχεύουν να καταβάλουν ένα σύστημα, είναι οι επιθέσεις που καταναλώνουν πόρους διακομιστή και συσκευών, όπως τείχη προστασίας και εξισορροπητές φορτίου δεδομένων και είναι επίσης άλλες επιθέσεις που στοχεύουν στην εκμετάλλευση νόμιμων αιτημάτων, με στόχο την κατάρρευση των webservers. Τέλος, υπάρχουν και οι επιθέσεις «zero-day» που περιλαμβάνουν όλες τις νέες επιθέσεις που προφανώς δεν έχουν προλάβει να γίνουν γνωστές.

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των λύσεων προστασίας DDoS της CL8, κάντε κλικ εδώ.

    H CL8 είναι το μοναδικό ανεξάρτητο υπερσύγχρονο Data Center στην Κύπρο που προσφέρει πρωτοποριακές Data Center και Cloud υπηρεσίες.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  www.cl8.com ή Τ. +357 25022900.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles