22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρόστιμα σε Γερμανία και Πορτογαλία

    Ακριβά θα πληρώσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας τα… χαρτιά που πετούσαν οι φίλαθλοι της Εθνικής ομάδας της χώρας προς τους αντίπαλους παίκτες στον αγώνα της με την Πορτογαλία! Μη φανταστείτε τίποτα… εξτρίμ! Απλά οι Γερμανοί έφτιαχναν με τα χέρια τους χάρτινες μπάλες, τις οποίες και εκσφενδόνιζαν ενάντια των αντιπάλων τους παρά τις εκκλήσεις των διοργανωτών από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Τελικά δεν συμμορφώθηκαν και έτσι η UEFA επέβαλλε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στη Γερμανία.

    Στα… μαλακά έπεσε η Πορτογαλία η οποία και τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ όταν στον ίδιο αγώνα, οι παίκτες της χρειάστηκαν… ειδική πρόσκληση για να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο! Παρ’ ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης και οι Γερμανοί ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους, οι Πορτογάλοι καθ’ όπως φαίνεται… ξεχάστηκαν στα αποδυτήρια και η UEFA που δεν θέλει να ξαναδεί τέτοια κρούσματα «απροθυμίας», αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της.

    Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό ματς Ιταλία – Κροατία, οι Κροάτες φίλαθλοι έριξαν κροτίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αναμένεται να πληρώσει πανάκριβα οσονούπω η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας τους…

    Πηγή: BBC

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles