21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Προτάσεις για όλους από τη Samsonite

    Δώστε από τώρα γιορτινή διάσταση στις στιγμές σας. Οι νέες προτάσεις της Samsonite για εσάς και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας είναι εδώ και έχουν κάτι για όλους: από καινοτόμες τσάντες φωτογραφικών προϊόντων ή θήκες για laptop και tablet για τον πατέρα και τη μητέρα, έως και τσάντες με μοναδικά σχέδια για τα παιδιά.

    BLite Fresh Foto


    Η σειρά BLite Fresh Foto αποτελεί το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τους κατόχους ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Τα προϊόντα της σειράς περιλαμβάνουν λειτουργίες που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της φωτογραφίας και, συγκεκριμένα, όσους αναζητούν μία ελαφριά και ανθεκτική τσάντα σε εξαιρετική τιμή. Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορα σχέδια για να καλύψει όλες τις ανάγκες: από την DSLR Toploader και το σακίδιο πλάτης Photo Backpack μέχρι την Digital Camera Pouch για τις πιο μικρές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Τα μοντέλα της σειράς περιλαμβάνουν αποσπώμενα διαχωριστικά, καθώς και θήκες για την τοποθέτηση καρτών SD, για την τέλεια οργάνωση στο εσωτερικό τους. Παράλληλα, τα πιο μεγάλα μοντέλα, όπως τα σακίδια Photo Sling και Photo Backpack, διαθέτουν και θήκη για τρίποδο, κούμπωμα ασφαλείας, ένα ειδικό χώρισμα για laptop, καθώς και ιδιαίτερα άνετη και μαλακή επένδυση για την πλάτη.  Όλα τα μοντέλα (εκτός από την Digital Camera Pouch) περιλαμβάνουν και ένα αδιάβροχο κάλυμμα της Samsonite για ακόμη μεγαλύτερη προστασία από τη βροχή και το χιόνι.

    SCure DLX


    Η νέα άφιξη της σειράς SCure DLX είναι κατασκευασμένη στην Ευρώπη από το επαναστατικό υλικό Flowlite και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ανθεκτικότητας και χαμηλού βάρους. Βασισμένη στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συλλογή S’Cure, η νέα της έκδοση S’Cure DLX, δίνει νότα πολυτέλειας στα ταξίδια σας. Διαθέτοντας ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων, η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το τέλειο δώρο για τον ταξιδιώτη που επιζητά την άνεση και την ευκολία όταν βρίσκεται μακριά από το σπίτι του. Η τηλεσκοπική λαβή της βαλίτσας, μετά από ειδική επεξεργασία με laser, έχει την δυνατότητα έλξης σε πολλά διαφορετικά στάδια για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Επίσης, το σύστημα ασφαλείας three-point lock, το οποίο έχει εγκριθεί από την Αρχή Ασφαλείας Μεταφορών (Transportation Security Administration- TSA) προσδίδει στην S’Cure DLX όλα τα χαρακτηριστικά μίας πρακτικής και εύχρηστης αποσκευής. Πέρα από την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της, η σειρά S’Cure DLX διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό, με μία πρακτική αποσπώμενη θήκη με φερμουάρ για πολλαπλές χρήσεις, ειδικές αποσπώμενες αδιάβροχες θήκες και ένα προστατευτικό κάλυμμα για την υγρασία.

    BLite


    Η νέα εμφάνιση για το 2012, η κόκκινη BLite της Samsonite, είναι το τέλειο δώρο για τους φίλους που ταξιδεύουν συχνά ή ακόμη και για τα νεαρά μέλη της οικογένειάς σας. Το μοντέρνο και μινιμαλιστικό design της B-Lite σε συνδυασμό με τις έξυπνες και πρακτικές λειτουργίες της, όπως, για παράδειγμα, το ελαφρύ υλικό κατασκευής της, η αποσπώμενη θήκη στο εσωτερικό της και η κλειδαριά ασφαλείας, εγκεκριμένη από την Αρχή Ασφαλείας Μεταφορών (Transportation Security Administration- TSA), την καθιστούν ιδιαίτερα περιζήτητη. Το απίστευτα χαμηλό βάρος της σειράς B-Lite σας δίνει τη δυνατότητα να γλιτώσετε από τα περιττά έξοδα του υπέρβαρου, χωρίς να κάνετε κανένα συμβιβασμό στο τι θα μεταφέρετε στα ταξίδια σας. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με 2 και με 4 ρόδες, σε διάφορα μεγέθη.

    Airglow


    Η σειρά Airglow αποτελεί τη νέα γενιά θηκών κατάλληλων για την πλειονότητα των laptop και tablet. Δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις αγαπημένες ηλεκτρονικές σας συσκευές, είτε βρίσκεστε μέσα, είτε έξω από το σπίτι. Οι θήκες της σειράς Airglow προστατεύουν από τις εκδορές, ενώ, παράλληλα, η επένδυση από fleece στο εσωτερικό τους καλύπτει την οθόνη και το περίβλημα των συσκευών. Διαθέσιμη σε υπέροχο κόκκινο χρώμα, δίνει σε όποιον την κρατά ιδιαίτερο στιλ και εορταστική διάθεση.

    My First Samsonite


    Η σειρά My First Samsonite αποτελεί ιδανικό δώρο για τους γονείς που αναζητούν το τέλειο δώρο για τα παιδιά τους. Η νέα σειρά, εμπνευσμένη από τη φαντασία των παιδιών και την αγάπη τους για τα έντονα και ζωηρά χρώματα, θα τα κάνει να τη λατρέψουν. Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι ιδιαίτερα πρακτικά, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών, καθώς είναι ελαφριές και φέρουν ειδικά μαλακά χερούλια, ιδανικά για τα μικρά χεράκια. Διαθέσιμη σε δύο σχέδια, το “Red Cars” και το “Pink Sweets”, η σειρά περιλαμβάνει βαλίτσα, σχολική τσάντα, σακίδιο πλάτης, κασετίνα και τσάντα φαγητού. Η σειρά My First Samsonite θα εντυπωσιάσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους με την ανθεκτικότητα, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα και τιμή των μοντέλων της. Είτε προορίζεται για το σχολείο, είτε για τις διακοπές, η σειρά My First Samsonite αποτελεί το ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα.


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles