17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Προτάσεις για τα δώρα των γιορτών από τη ROMOSS

    Τα Χριστούγεννα είναι για να φέρνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους και να μοιράζεστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

    Για την επιλογή των δώρων σας φέτος, η ROMOSS Greece έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

    Freemos 5 με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης

    freemos-5

    Το εντυπωσιακό Freemos 5 κερδίζει τις εντυπώσεις, χάρη στην ασύρματη λειτουργία φόρτισης που υποστηρίζει. Αρκεί απλώς να ακουμπήσει κανείς το συμβατό με ασύρματη φόρτιση Smartphone του, πάνω στην επιφάνεια του power bank, και η φόρτιση θα ξεκινήσει! Δίνει τέλος στα καλώδια, ενώ είναι εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ.

    Βρείτε το εδώ

    Sense X 10000mAh με Quick Charge 3.0

    sense-x

    Το μικρό αλλά πανίσχυρο power bank με δυνατότητα ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0. Φορτίζει συμβατές συσκευές με έως και 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά και μη συμβατές με ταχεία φόρτιστη συσκευές που φορτίζουν με 1-2Α. Η χωρητικότητά του είναι στα 10000mAh πράγμα που σημαίνει 3-5 πλήρεις φορτίσεις σε Smartphone!

    Βρείτε το εδώ

    Sense mini 5000mAh σε 4 χρώματα

    sensemini

    Για όσους αναζητούν το χρώμα στη ζωή τους και την πρακτικότητα, το Sense mini στα 5000mAh είναι μια ιδανική επιλογή. Μικρό, ελαφρύ και πολύ λεπτό, μπαίνει άνετα στη τσέπη και πάει παντού. Αυτό όμως δε σημαίνει πως στερείται επιδόσεων καθώς υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 2,1Α και χωράει αρκετή ενέργεια για 2 πλήρεις φορτίσεις σε Smarpthone! Διαθέσιμο σε 4 χρώματα.

    Βρείτε το εδώ

    Sailing 2 5200mAh με μπαταρία λιθίου Samsung

    sailing2

    Από την κορυφαία σειρά Sailing με μπαταρίες li-ion της Samsung, ξεχωρίζει το νούμερο 1 σε πωλήσεις Sailing 2 στα 5200mAh. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που τη νιώθεις στο χέρι και τη μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας στην αγορά, 90%. Διαθέτει μία έξοδο USB με ταχεία φόρτιση 2,1Α ενώ χωράει αρκετή ενέργεια για 2 πλήρεις φορτίσεις σε Smartphone. Το Sailing 2 μπορείτε να το βρείτε επίσης στο δίκτυο καταστημάτων iStorm καθώς είναι Apple Approved.

    Βρείτε το εδώ

    Solo 3 στα 6000mAh με δύο εξόδους USB

    solo_3

    Η απόλυτη ισορροπία ποιότητας, απόδοσης και οικονομίας. Το Solo 3 είναι γρήγορο, χωράει αρκετή ενέργεια για τρεις πλήρεις φορτίσεις σε Smartphone, έχει δύο εξόδους USB ενώ έχει μέγεθος που χωράει μέσα στην παλάμη σας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα power bank;

    Βρείτε το εδώ

    Στο www.romoss.gr θα βρείτε πολλές ακόμα προτάσεις με τιμές από 12,90€, ενώ σχεδόν σε όλα τα προϊόντα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ αποστολή και αντικαταβολή!

    Βρείτε τα προϊόντα ROMOSS και στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων που θα δείτε στο www.romoss.gr/shops.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles