19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη εικόνα από την επιστροφή του Jared Leto ως Joker στο Zack Snyder’s Justice League!

    Έρχεται η λύτρωση του Jared Leto; Έτσι δείχνουν οι πρώτες εικόνες του Joker από το Zack Snyder’s Justice League! Εάν και ο ρόλος του villain ‘Joker’ της DC είναι από τους πλέον αγαπημένους, σε ταινίες, animated series και κόμικς, σε έναν τζόκερ πάει το μυαλό μας ως τον πιο μισητό. Αυτόν του Jared Leto στο Suicide Squad του 2016. Έφταιξε το κακό σενάριο; Έφταιξαν οι μανιερισμοί που θύμισαν κάτι από Ace Ventura; Έφταιξε που οι περισσότερες σκηνές του Joker – σύμφωνα με τον Leto – κόπηκαν στο post-production; Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος και να ήταν ο λόγος, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.

    Ήρθε όμως η ευκαιρία του Jared Leto να ‘λυτρωθεί’, αφού έχει γίνει επίσημα γνωστό εδώ και μήνες, θα επιστρέψει στον ρόλο του πρίγκηπα των κλόουν στο επερχόμενο Zack Snyder’s Justice League.  Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη, έτσι έχουμε και την πρώτη εικόνα του Joker του Leto! Στις φωτογραφίες που έδωσε στην κυκλοφορία ο ίδιος ο σκηνοθέτης Zack Snyder, ο Σκοτεινός Ιππότης βρίσκει τον Joker στην ψυχιατρική κλινική (πιθανόν το γνωστό από τα κόμικς Arkham Asylum).

    Ωστόσο, λέγεται ότι ο τζόκερ θα εμφανιστεί για μία μόνο σκηνή, οπότε δεν θα απολαύσουμε τον Jared για πάνω από λίγα λεπτά screentime.

    Justice League Joker

    Θα καταφέρει ο Leto να μας εντυπωσιάσει αυτήν την φορά ως τζόκερ; Έχει αποδείξει, εξάλλου, το ταλέντο του σε άλλες του ερμηνείες, καθώς είναι και βραβευμένος με όσκαρ.

    Το ‘Justice League: The Snyder Cut’ θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 18 Μαρτίου 2021.

    Διαβάστε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Justice League: The Snyder Cut εδώ 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles