14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα με αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών

    [Δ.Τ] Η MasterCard υποστηρίζει την ακαδημία Tennis Square, την πρώτη ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί σε περιβάλλον συναλλαγών χωρίς μετρητά. Η νέα πρότυπη ακαδημία, που ιδρύθηκε από τους νέους επιχειρηματίες και προπονητές Τριάντη Αποστόλη και Φιλίππου Δημήτρη στην Αθήνα, διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, για να προσφέρει στα μέλη της μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία.

    Tennis Square powered by MasterCard

    Η MasterCard υποστηρίζει τη «χωρίς μετρητά» πρωτοβουλία της Tennis Square, παρέχοντας την τεχνολογία και την εμπειρία του δικτύου της, με δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών σε όλους τους χώρους και υπηρεσίες της ακαδημίας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται γρήγορα και εύκολα, απλά και μόνο με τη χρήση καρτών. Είτε πρόκειται για ανέπαφες συναλλαγές, είτε για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με τη χρήση σταθερών ή mobile POS τερματικών, τα μέλη της Tennis Square απολαμβάνουν ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές σε κάθε τους δραστηριότητα στην ακαδημία.

    Tennis Square_2

    Η ακαδημία Tennis Square ιδρύθηκε από τους Αποστόλη Τριάντη και Δημήτρη Φιλίππου, τον Οκτώβριο του 2011, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αθλητικής και ψυχαγωγικής εκπαίδευσης. Το όραμα της ακαδημίας είναι η ανάπτυξη με γνώμονα τη βιωσιμότητα, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ο νέος υπερσύγχρονος χώρος της Tennis Square, ένα διώροφο κτίριο με αθλητικές εγκαταστάσεις (4 γήπεδα τένις) διεθνών προδιαγραφών ITF, στο Μαρούσι.

    FILIPPOU GERAMANIS TRIANTIS

    Η Tennis Square powered by MasterCard αποτελεί έναν πρότυπο αθλητικό χώρο, που ενσωματώνει την καινοτομία, τόσο στις εγκαταστάσεις του, όσο και στο συνολικό τρόπο λειτουργίας του. Η καινοτομία αυτή βρίσκει εφαρμογή στην υιοθέτηση συναλλαγών χωρίς μετρητά, ανέπαφων συναλλαγών και πληρωμών μέσω κινητών συσκευών, καθώς η υιοθέτηση ηλεκτρονικών πληρωμών σε όλες τις συναλλαγές καταργεί και τις συνήθεις ουρές στην εξυπηρέτηση των πελατών.  Στο χώρο της ακαδημίας, η νέα αυτή πραγματικότητα ισχύει τόσο για την πληρωμή μαθήματος ή συνδρομής, την πληρωμή για χρήση γηπέδου, την αγορά κάποιου είδους απ’ το κατάστημα, αλλά και την κατανάλωση στο μπαρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles