24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πρώτο gameplay trailer για το Sonic Frontiers

    Η SEGA επιτέλους αποφάσισε να αποκαλύψει ένα gameplay trailer για το επερχόμενο 3D video game Sonic Frontiers. Μπορεί το video να είναι σύντομο, μόλις 40 δευτερόλεπτα, παρόλα αυτά, αποκαλύπτονται οι μηχανισμοί μάχης, οι εχθροί που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες και ένας ανοικτός κόσμος που «κόβει» την ανάσα.

    Το trailer δείχνει το Sonic να τρέχει, καθώς παίζει μια χαλαρωτική μελωδία πιάνου στο background. Κάποιοι μηχανισμοί μοιάζουν άγνωστοι. Σε άλλο σημείο, ο γνωστός μπλε σκαντζόχοιρος εμφανίζεται σε έναν high-tech τροχό για hamster, σκανάροντας τον κόσμο.

    Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την ομάδα Sonic της Sega στην Ιαπωνία με παραγωγό τον Sachiko Kawamura και director το Morio Kishimoto. Σύμφωνα με τους developers, το Sonic Frontiers είναι  εμπνευσμένο από τα open-zone παιχνίδια και δίνει τη δυνατότητα στο Sonic να εξερευνήσει ελεύθερα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Vampire – The Masquerade: Swansong review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles