23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πρωτοχρονιάτικες προσφορές στο Keysfan: Δωρεάν Windows με αγορές προϊόντων Office

    To 2021, μια χρονιά που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε και πλέον μπορούμε να ατενίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, ξεκινώντας από το 2022. Βέβαια η πανδημία έχει αφήσει το στίγμα της στο παραδοσιακό εργασιακό μοντέλο, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος εργάζεται από το σπίτι του ή έχει υιοθετήσει το λεγόμενο υβριδικό μοντέλο εργασίας. Ο προσωπικός μας υπολογιστής αποτέλεσε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας και θα συνεχίσουμε να στηριζόμαστε σε αυτόν για να φέρουμε εις πέρας όλες μας τις ασχολίες και την προσεχή χρονιά. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο θα πρέπει να φροντίσουμε να τον εξοπλίσουμε με ένα σύγχρονο και ασφαλές λειτουργικό σύστημα, όπως το Windows 10 ή το Windows 11.

    To υψηλό κόστος απόκτησης της άδειας χρήσης των Windows 10 και των Windows 11 έχει αποτρέψει πολλούς χρήστες από το να προβούν στην επιβεβλημένη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματός τους και ως εκ τούτου εξακολουθούν να χρησιμοποιούν παλαιότερες εκδόσεις των Windows, εκθέτοντας το σύστημά τους σε πάσης φύσεως κυβερνοαπειλές. Πλέον με τις πρωτοχρονιάτικες προσφορές του Keysfan.com, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα Windows 11/10 εντελώς δωρεάν, καθώς τα εν λόγω λειτουργικά συστήματα παρέχονται δωρεάν σε όσους προμηθευτούν την Professional Plus έκδοση του Office, της πανίσχυρης σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft. Αν βέβαια θέλετε να προμηθευτείτε μεμονωμένα προϊόντα Office ή Windows, μην ανησυχείτε, καθώς το Keysfan.com παρέχει ειδικές εκπτώσεις και για αυτές τις περιπτώσεις.

    Ειδικές Πρωτοχρονιάτικες Προσφορές – Αγοράστε 1 και πάρτε 1 δώρο

     

    Δωρεάν Windows 11 Professional

    To Windows 11 είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους θέλουν να απολαύσουν άμεσα τα προνόμια που παρέχει η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Όσοι αγοράσουν μια σουίτα Office θα λάβουν εντελώς δωρεάν ένα κλειδί για την Professional έκδοση του Windows 11.

     

    Δωρεάν Windows 10 Professional

    Παρά την έλευση του Windows 11, το Windows 10 παραμένει ένα απόλυτα σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι το 2025 και ως εκ τούτου αποτελεί μια ιδανική επιλογή για την πλειοψηφία των χρηστών.

     

    Εκπτώσεις 50% σε προϊόντα Windows

    Εάν δεν χρειάζεστε το Office και θέλετε απλά να αποκτήσετε το Windows 10 ή το Windows 11 με έκπτωση 50% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF50 στο ταμείο.

     

    Εκπτώσεις 62% στα υπόλοιπα προϊόντα

    Οι πρωτοχρονιάτικες προσφορές του Keysfan.com δεν σταματούν, καθώς αρκετά ακόμη προϊόντα, όπως το Microsoft Office, για Windows και macOS, διατίθενται με έκπτωση 62%. Για να επωφεληθείτε από αυτήν, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι SKF62 στο ταμείο.

     

    Το Keysfan.com σάς προσφέρει μια ασφαλή και οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν “κολλήσει” σε παλαιότερες, καταργημένες εκδόσεις των Windows. Οι αγορές στο Keysfan.com είναι τόσο εύκολες όσο γίνεται! Αμέσως μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η Εξυπηρέτηση Πελατών τους θα σας παρέχει τη γρήγορη και εκτενή υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα e-mail στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected]

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles