13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός: Κερδίστε το εντυπωσιακό sound bar LG SJ8!

    Σε λίγες μέρες, υποδεχόμαστε την καινούρια χρονιά και το κλίμα είναι εορταστικό. Ποιος ο καλύτερος τρόπος να είμαστε σε mood Πρωτοχρονιάς, από ένα διαγωνισμό που ετοίμασε για εσάς το digitallife.gr και η LG. Το δώρο μας; Το εντυπωσιακό sound bar LG SJ8!

    LG SJ8 sound bar Photo (3) (1)

    Υψηλή αισθητική, κορυφαία ηχητική ποιότητα

    To sound bar της LG αποτελεί μία ιδιαίτερα κομψή πρόταση υψηλής αισθητικής που θα “γεμίσει” το χώρο σας με ήχο κορυφαίας ποιότητας “ταιριάζοντας” παράλληλα στη διακόσμηση κάθε σπιτιού. Μπορεί να αποτελέσει το τέλειο “ταίρι” κάθε LG τηλεόρασης, αποτελώντας μία πρόταση πάχους μόλις 38 χιλιοστών με ασύρματο subwoofer συνολική ισχύος 300 watt που θα απογειώσει την κινηματογραφική εμπειρία στο χώρο σας.

    Η ηχομπάρα έφτασε στα γραφεία μας και πήρε τη θέση της στο meeting room για ώρες χαλάρωσης και δοκιμών, αλλά -γιατί όχι- ένα αυτοσχέδιο πάρτι που ετοιμάσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το οποίο ξεκίνησε με μία κινηματογραφική προβολή και ολοκληρώθηκε με τις αγαπημένες μας μουσικές επιλογές. Η μπάρα της LG μας ικανοποίησε ιδιαίτερα, καθώς συνδέθηκε πανεύκολα με την τηλεόραση που έχουμε στο χώρο, ενώ και το ασύρματο subwoofer μας βόλεψε πολύ, προσφέροντας διακριτικότητα και απουσία των ενοχλητικών καλωδίων που προβληματίζουν σε κάθε περίπτωση.

    Δυνατότητες και λειτουργίες

    Και όσον αφορά τις δυνατότητές του, όμως, το LG SJ8 sound bar, δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Προσφέρει συνολική ισχύ 300W (130W από την μπάρα και 170W από το subwoofer), διαθέτοντας λειτουργίες που εξασφαλίζουν το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα σε κάθε περιεχόμενο. Η εμπειρία είναι πραγμνατικά κινηματογραφική και η απόλαυση χωρίς περιορισμούς. Χάρη στη λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι, όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι καθαρή η απόδοση των διαλόγων, ενώ, αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου. Επίσης, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης, διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία και προσφέροντας έτσι τη σωστή ισορροπία ήχου ανεξάρτητα από τη στάθμη της έντασης. Επιπλέον, οι ταινίες φτάνουν στους θεατές ακριβώς όπως προορίζονται από τους σκηνοθέτες, χωρίς απώλειες κατά τη μετάδοση του ήχου, χάρη στην υποστήριξη 4K Pass-Through.

    LG SJ8 sound bar Photo (1)

    Το νέο sound bar της LG υποστηρίζει δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων μορφής WAV, FLAC και ALAC, καθώς και αρχείων που φθάνουν τα 24-bit και 96 kHz. Οι συγκεκριμένοι τύποι αρχείων παρέχουν υψηλότερη πιστότητα, με ποιότητα ήχου καλύτερη από εκείνη των CD. Το νέο sound bar παρέχει επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης του ήχου σε υψηλή ανάλυση (24 bit, 192 kHz). Έτσι, μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια από το MP3 player σας (16 bit, 48 kHz) να αναπαράγονται σε HD μορφή.

    Είναι smart και συνδέεται πανεύκολα με τη mobile συσκευή σας

    Επιπρόσθετα, μπορεί να αναπαράγει οποιαδήποτε μουσική και να εκτελεί υπηρεσίες από mobile συσκευές χωρίς περιορισμούς. Το Wi-Fi επιτρέπει κορυφαία ποιότητα ήχου, ενώ επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth. Με το ενσωματωμένο λογισμικό ήχου Chromecast, γίνεται εφικτή η μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών, podcast και ραδιοφωνικών σταθμών από το τηλέφωνο απευθείας στο sound bar, ενώ με το κινητό τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο για αναζήτηση, αναπαραγωγή και παύση της μουσικής, καθώς και για ρύθμιση της έντασης του ήχου. Τέλος, με τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής μουσικής ενεργοποιημένη (Auto Music Play), η αναπαραγωγή ήχου ξεκινά από τη στιγμή που θα μπει ο κάτοχος της πλησιέστερης συνδεδεμένης συσκευής στο δωμάτιο, αφού το sound bar μπορεί να αναλάβει αυτόματα την αναπαραγωγή ήχου από αυτή.

    LG SJ8 sound bar Photo (2)

    Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το LG SJ8 sound bar, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 23.59.

    Καλή σας επιτυχία!
    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.grSave&Winjaba.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles