16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Prototype του iPhone 6 ανεβαίνει στο eBay και προκαλεί… πανικό!

    Είναι σύνηθες το φαινόμενο τα prototype smartphones να κοστίζουν μία μικρή περιουσία, καθώς ως γνωστόν αποτελούν πειραματικά μοντέλα που μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις διαθέτουν μία σειρά από τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία διαφέρουν από το τελικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Φυσικά τα prototypes πολύ σπάνια φτάνουν στα χέρια του μέσου χρήστη και όταν συμβεί αυτό (υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και από λάθος), τότε η καλύτερη κίνηση που έχουν να κάνουν δεν είναι άλλη από το να του βάλουν «πωλητήριο» στο eBay!

    iPhone 6 prototype 2

    Αυτό έκανε πρόσφατα και ένας χρήστης, ο οποίος ανέβασε το prototype ενός iPhone 6 στο eBay (ισχυρίζεται ότι το αγόρασε από κάποιο φίλο του) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η πώληση του μάλλον θα γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό. Ήδη μέχρι στιγμής τα bids έχουν ξεπεράσει τα 9.000$ και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί τρελοί συλλέκτες εκεί έξω, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά για να κάνουν το συγκεκριμένο prototype δικό τους. Φυσικά δεν είναι μόνο οι “συλλέκτες” που μπορούν να ενδιαφερθούν για τη συγκεκριμένη συσκευή, καθώς εάν ένας user ασχολείται παράλληλα και με το hacking, τότε ένα «ξεκλείδωτο» smartphone αυτού του τύπου μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να βρει ευκολότερα τις αδυναμίες του λειτουργικού και έτσι να γράψει ευκολότερα επιβλαβή κώδικα. Πάντως μία ανάλογη περίπτωση είχε εμφανιστεί και πέρσι στο eBay, πετυχαίνοντας κοντά στα 100.000$ σε bids (μέχρι που το κατάστημα που το είχε ανεβάσει αποφάσισε να το αποσύρει).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles