12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πρωτοβρόχια; Ομπρέλα μην πάρεις! Μπες στο νέο facebook διαγωνισμό της LG και διεκδίκησε ένα αδιάβροχο LG XBOOM Go

    Η LG σε προκαλεί να αψηφήσεις τα πρωτοβρόχια και να αφήσεις την ομπρέλα σπίτι με το νέο διαγωνισμό στο Facebook “Ομπρέλα; Μην πάρεις!”. Συγκεκριμένα, από τις 14 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2019, οι λάτρεις της μουσικής και της βροχής μπορούν να συμμετέχουν εύκολα στην κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα από τα δέκα φορητά Βluetooth ηχεία PK3 μπαίνοντας στο https://m.me/LGHellas και απαντώντας σε μια απλή ερώτηση. Το ηχείο PK3 προσφέρει δυνατότητα φορητότητας και συνδεσιμότητας δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

    xboom_go_0

    Με τις προηγμένες τεχνολογίες της Meridian Audio, η LG προσφέρει ποιοτικό ήχο κάθε μέρα στους λάτρεις της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλο το μικρό μέγεθος των νέων ηχείων, το PK3 με ισχύ 16 watt έχει εντυπωσιακά διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδει ισορροπημένο ήχο και δυνατά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις, ενώ οι δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων που όχι μόνο αποδίδουν εκπληκτικά μπάσα, άλλα δίνουν και άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, η υποστήριξη των ηχείων με codec APT-X επιτρέπει ακρόαση μουσικής, καθώς και αναπαραγωγή από τις αγαπημένες υπηρεσίες πολυμέσων των χρηστών με ποιότητα ήχου εφάμιλλη ενός CD.

    Τα ηχεία PK3 είναι σε θέση να παρέχουν τη λειτουργία φωνητικών εντολών. Οι χρήστες δεν έχουν παρά να πατήσουν ένα κουμπί για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοήθεια του τηλεφώνου τους και να χειριστούν άνετα το ηχείο με τη φωνή τους και να παίξει το επόμενο τραγούδι ή να κάνουν ερωτήσεις.

    Χάρη στην αδιάβροχη προστασία του πρότυπου IPX7, οι χρήστες μπορούν να χαλαρώσουν ακόμα και σε χώρους που έχουν νερό χωρίς κανένα φόβο καθώς το PK3 μπορεί να μείνει κάτω από το νερό για 30 λεπτά σε βάθος έως 1 μέτρο. Επίσης, χάρη στον σχεδιασμό τους για καλό κράτημα και εύκολη μεταφορά, το φορητό ηχείο δίνει τη δυνατότητα ακρόασης ήχων εξαιρετικής ποιότητας όπου και αν βρίσκονται οι χρήστες ενώ λόγω της μεγάλης του αυτονομίας που φτάνει τις 12 ώρες (μέτρηση στο 50% της μέγιστης έντασης ήχου) το PK3 θα σταματήσει να παίζει πολύ μετά το τέλος του πάρτι σας.

    Τέλος, μέσω σύνδεσης Bluetooth από δύο κινητές συσκευές προσφέρει δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης, καθώς μπορείτε μαζί με ένα φίλο σας να στέλνετε και να επιλέγετε μουσική εναλλάξ.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles