21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Προβλέψεις ότι η Apple θα σταματήσει την παραγωγή του iPhone X το καλοκαίρι

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι γνωρίζετε τον Ming-Chi Kuo και τις ενδιαφέρουσες προβλέψεις στις οποίες προβαίνει για ό,τι αφορά την Apple. Όπως αποδεικνύεται λοιπόν, το iPhone X δεν έχει αποτελέσει μέχρι στιγμής την εμπορική επιτυχία στο βαθμό που ήλπιζε η εταιρεία, αναμένοντας να πουλήσει περίπου 18 εκατομμύρια smartphones κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018. Για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, ο αναλυτής προβλέπει ότι η εταιρεία θα διαθέσει περίπου 13 εκατομμύρια iPhone X συσκευές. Ένας από τους πιθανούς λόγους είναι ίσως οι μεγαλύτεροι κύκλοι αντικατάστασης συσκευών της Κίνας, με την Apple να λέγεται ότι δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει την αγορά με αυτήν την συσκευή.

    iphone x

    Επιπλέον, το design του iPhone Χ λέγεται ότι είναι ένας ακόμη λόγος για τις χαμηλές πωλήσεις. Η εγκοπή στο μπροστινό μέρος, ενοχλεί τους αγοραστές στην Κίνα, που δείχνουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τις μεγαλύτερες οθόνες.

    Ενώ τέλος, η αγάπη της Κίνας για τις οικονομικές Android συσκευές, αποτελεί έναν ακόμη λόγο για την αποτυχία του iPhone X να ηγηθεί της αγοράς.

    Όλα αυτά έχουν πείσει τον αναλυτή, ότι η Apple θα σταματήσει την παραγωγή του κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2018 και θα αφοσιωθεί στα επόμενα iPhone.

    Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν, πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνηθίζει να συνεχίζει την πώληση προηγούμενων ναυαρχίδων, για ένα ή και δυο χρόνια, μετά την διαδοχή τους από νεότερα μοντέλα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles