18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Προβλέψτε τον νικητή του Euro και κερδίστε μία 3D τηλεόραση!

    Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της χρονιάς έχει μπει πλέον στην τελική της ευθεία. Ο Cristiano Ronaldo έχει πάρει από το χέρι την Πορτογαλία και αναζητά την εξιλέωση από το χαμένο 2004. Στο ντέρμπι της Ιβηρικής χερσονήσου όμως με την Ισπανία τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, με τους «Φούριας Ρόχας» να θέλουν να γίνουν  η μοναδική ομάδα που θα κάνει το repeat και θα επαναλάβει τον θρίαμβο του 2008 και στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

    Στον έτερο ημιτελικό θα γίνει ένα μεγάλο φαινομενικά ντέρμπι καθώς την Πέμπτη η Ιταλία που κατέκτησε το κύπελλο το μακρινό 1968 βρίσκει στο δρόμο της τους τροπαιούχους του 1996, Γερμανούς, που φαίνονται ασταμάτητοι. Οι «Ατζούρι» του εκρηκτικού Mario Balotelli και του ακούραστου Andrea Pirlo θα βρούν στο δρόμο τους ένα εξαιρετικό σύνολο με ηγέτες τους Ozil, Klose, Gomez και Schweinsteiger.

    Είναι πραγματικά πρόκληση να προβλέψει κανείς τους νικητές των προημιτελικών, πόσω μάλλον τον νικητή της διοργάνωσης. Αν μη τι άλλο όμως έχει κίνητρο! Ο Κωτσόβολος διοργανώνει εδώ και λίγες ημέρες στη σελίδα του στο Facebook, έναν μοναδικό διαγωνισμό και ζητά από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να προβλέψουν τη νικήτρια ομάδα του Euro 2012. Το έπαθλο που θα κληρωθεί θα είναι μια μοναδική τηλεόραση LG 42LM615S 42 ιντσών 3D ενώ ακόμη και όσοι δεν καταφέρουν να προβλέψουν σωστά θα μπουν στην κλήρωση για 20 επώνυμες ποδοσφαιρικές μπάλες.

    Ο διαγωνισμός λήγει απόψε, Τρίτη 26 Ιουνίου, τα μεσάνυχτα και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles