23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Προβλήματα με reboot σε συσκευές μετά το Android 8.0 Oreo Update

    Η αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo είναι κάτι που προσδοκούν οι χρήστες Android καθώς αποτελεί (για κάποιους) έναν από τους κύριους λόγους για την αγορά ενός Nexus ή Pixel μοντέλου, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα τις ενημερώσεις του λειτουργικού. Τα νέα δεν είναι όμως πάντα καλά, καθώς το update φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα σε χρήστες.

    android-oreo-update

    Σύμφωνα με τον Artem Russakovskii του Android Police, φαίνεται ότι, μετά την ενημέρωση σε Android 8.0 Oreo, το Pixel XL του παρουσίασε τυχαία reboots με ανησυχητική συχνότητα. To site μάλιστα πραγματοποίησε μια γρήγορη δημοσκόπηση στο twitter και ανακάλυψε ότι υπήρχαν αρκετοί χρήστες που αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα. Το ζήτημα στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Google IssueTracker, αλλά, για κάποιο λόγο, η Google το χαρακτήρισε ως ““Won’t Fix (Not Reproducible)”.

    Δεν είναι σαφές ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά κάποιοι το αντιμετώπισαν επαναφέροντας τις συσκευές τους στο Nougat, υποδεικνύοντας ότι μάλλον πρόκειται για θέμα του Oreo και όχι των συσκευών. Επίσης, είναι ασαφές ως προς το ποιες συσκευές ακριβώς αφορά, δεδομένου ότι η δημοσκόπηση έδειξε ότι η πλειονότητα των χρηστών που επηρεάστηκαν είχαν Pixel XL, αλλά όπως είπαμε θα μπορούσε απλώς να είναι ένα πρόβλημα του Oreo και όχι του εν λόγω μοντέλου.

    Από την Google σημειώνουν τα εξής: “Πιστεύουμε ότι το ζήτημα οφείλεται σε ένα γνωστό πρόβλημα που σχετίζεται με το file descriptor leak, αλλά είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί χωρίς περαιτέρω υλικό. Εργαζόμαστε για τη βελτίωση της αναφοράς σφαλμάτων γύρω από αυτές τις περιπτώσεις για να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα είναι ευκολότερο να προκαλέσουν κάτι τέτοιο στο μέλλον”. Σε κάθε περίπτωση, αν είστε κάτοχος του Pixel XL, ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles