19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Προβλήματα με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων αναφέρουν κάτοχοι των Nexus 5X και 6P μετά το τελευταίο update

    Δεν ξέρουμε αν ανήκετε και εσείς στους… άτυχους της υπόθεσης, αλλά αρκετοί χρήστες των Nexus 5X και Nexus 6P στο εξωτερικό, αναφέρουν προβλήματα στην απόκριση των fingerprint sensors που διαθέτουν οι συσκευές τους, μετά την τελευταία αναβάθμιση του Μαρτίου από την Google. 

    google-nexus-5x-review-hand-on-4-640x0

    Η νεότερη αναβάθμιση έγινε OTA φυσικά (Over The Air) και σύμφωνα με τον συντάκτη του Phandroid, Derek Ross καθώς και κάποιους άλλους κατόχους των συσκευών στο Google+ αλλά και το Reddit, από εκείνη τη στιγμή οι αισθητήρες αποτυπωμάτων (σε τυχαία εμφάνιση) σταματούν πρακτικά να λειτουργούν, χωρίς λόγο. Πιο συγκεκριμένα, το λειτουργικό δείχνει να μην κατανοεί το αποτύπωμά τους (δεν υπάρχει ένδειξη δηλαδή δόνησης), με αποτέλεσμα οι χρήστες να αναγκάζονται να εισέλθουν στα μενού με τον κωδικό ασφαλείας τους. Φυσικά αυτό συμβαίνει σε τυχαίες περιπτώσεις, ενώ δεν έχει μεγάλη διασπορά μέχρι στιγμής μεταξύ των χρηστών των δύο μοντέλων ανά τον κόσμο.

    Για την ώρα αν ξεκλειδώστε τη συσκευή σας με κωδικό εισόδου και στη συνέχεια ξανακλειδώσετε το κινητό, ο αισθητήρας επανέρχεται σε λειτουργία αλλά το πρόβλημα παραμένει (αφού σε ανύποπτη στιγμή επανεμφανίζεται), ενώ δεν διορθώνεται ούτε με επανεκκίνηση. Σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι γενικευμένο ενώ εμφανίζεται σε λίγες συσκευές μέχρι στιγμής, αν όμως αντιμετωπίζετε το πρόβλημα θα πρέπει να ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας με τον κλασσικό τρόπο για λίγο καιρό, μέχρι να βγει αναβάθμιση από την Google για το συγκεκριμένο θέμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles