13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Προβλήματα σε υπολογιστές από τo Windows 10 April 2018 update της Microsoft

    Η Microsoft έδωσε στην κυκλοφορία τη νεότερη αναβάθμιση των Windows 10 στις 30 Απριλίου, φαίνεται όμως ότι το update, σύμφωνα με το feedback χρηστών, προκαλεί προβλήματα σε κάποιους υπολογιστές.

    Εκατοντάδες είναι οι αναφορές για σχετικά προβλήματα από το “Windows 10 April 2018 update”, που φαίνεται να επηρεάζει σημαντικές εφαρμογές, όπως τον Google Chrome αλλά και την ψηφιακή βοηθό Cortana .

    Windows-10-April-Update

    “Τα πάντα παγώνουν, τα πλήκτρα δε δουλεύουν, ούτε καν το Ctrl Alt Delete”, δήλωσε στο Reddit ένας απελπισμένος χρήστης.

    Η Microsoft έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, σύμφωνα με τον The Guardian και εργάζεται για να βρει και να κυκλοφορήσει τη λύση στις 8 Μαΐου.

    Ως προσωρινή λύση έχει συμβουλεύσει τους χρήστες είτε να κλείσουν το καπάκι του φορητού υπολογιστή και να τον ξανανοίξουν, είτε να πατήσουν τα δύο πλήκτρα του ήχου ταυτόχρονα τρεις φορές μέσα σε δύο δευτερόλεπτα ώστε να ανανεώσουν την οθόνη του Windows tablet, είτε να δοκιμάσουν τον εξής συνδυασμό πλήκτρων: Windows key+Ctrl+Shift+B.

    To bug μπορεί να εμφανισθεί ακόμη και στα Surface της ίδιας της Microsoft. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα εκδηλώνεται μόνο σε μερικούς υπολογιστές και όχι σε όλους που κάνουν την αναβάθμιση.

    Η Microsoft είχε υποχρεωθεί την τελευταία στιγμή να αναβάλει την κυκλοφορία της τελευταίας αναβάθμισης, όταν είχε ανακαλυφθεί ένα σοβαρό πρόβλημα. Φαίνεται πως τελικά υπήρχε και άλλο ζήτημα που δεν είχε λυθεί…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles