15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ψηφιακά στις 6 Ιουνίου το WWDC 2022 της Apple

    Η Apple ανακοίνωσε ότι το 33ο ετήσιο Worldwide Developers Conference φέτος θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 6 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουνίου. Όπως και τα τελευταία WWDC events, το Worldwide Developers Conference του 2022 θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά χωρίς φυσική παρουσία.

    Πριν την πανδημία, η εταιρεία συνήθιζε να διεξάγει το WWDC στο McEnery Convention Center στην California, όπου και παρευρίσκονταν χιλιάδες προγραμματιστές και εργαζόμενοι της Apple.Τα δεδομένα βέβαια πλέον έχουν αλλάξει, με αποτέλεσμα φέτος να έχουμε ακόμα ένα ακόμα online event ανοικτό σε όλους.

    Την πρώτη μέρα του WWDC, η Apple αναμένεται να αποκαλύψει τα iOS 16, iPadOS 16, macOS 13, tvOS 16 και watchOS 9. Είναι επίσης πιθανό να δούμε και νέο hardware, αφού η Apple εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση του MacBook Air.

    Διαβάστε επίσης:

    Unlimited data για όλους από το CU, το Vodafone Καρτοκινητό και το Vodafone International! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles