13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    “Ψηφιακή Μέριμνα” με το Check Point ZoneAlarm Antivirus!

    H Check Point® Software Technologies Ltd. , ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων κυβερνοασφάλειας παγκοσμίως, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ψηφιακή Φροντίδα” του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας με το κορυφαίο Antivirus ZoneAlarm. Το πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού, με την ονομασία “Ψηφιακή Μέριμνα”, παρέχει σε μισό εκατομμύριο μαθητές και φοιτητές την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού, διευκολύνοντας έτσι την εξ αποστάσεως εκπαίδευσή τους. Η Check Point Software κέρδισε αυτό το πρόγραμμα χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες της που είναι προσβάσιμες και εύκολες στη χρήση από τους μαθητές.

    Συγκεκριμένα, το ZoneAlarm είναι ένα Antivirus το οποίο εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο καθημερινά για να προστατευτούν από απειλές στον κυβερνοχώρο. Μέσω του προγράμματος “Ψηφιακή Μέριμνα”, οι φοιτητές και οι μαθητές μπορούν να εξοπλίσουν τον υπολογιστή ή το tablet τους με την κορυφαία λύση προστασίας, με την ίδια τεχνολογία που παρέχει η Check Point Software Technologies σε εταιρικούς πελάτες. Η Check Point Software έχει δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της λύσης ασφαλείας ZoneAlarm με την ονομασία ZoneAlarm for Institutions. Το πακέτο αυτό έχει μεταφραστεί στη ελληνική γλώσσα ώστε διευκολύνει τους μαθητές και τους γονείς κατά την εγκατάσταση και τη χρήση. Επίσης, η Check Point Software έχει προσαρμόσει τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ώστε να προκαθορίζονται τα δικαιώματα πρόσβασης και φιλτραρίσματος για τις διευθύνσεις URL, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές δεν μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις και να εκτεθούν σε ακατάλληλο περιεχόμενο κατά την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.

    Σε αυτούς τους δύσκολους και πρωτόγνωρους καιρούς, η Check Point Software είναι ενθουσιασμένη που επιλέχθηκε ως η εταιρεία που θα προστατεύσει μισό εκατομμύριο συσκευές για τους φοιτητές στην Ελλάδα“. δηλώνει ο Γιάννης Γκίκας, Country Manager για την Ελλάδα της Check Point Software Technologies. “Με την απόκτηση των συσκευών, οι φοιτητές και οι μαθητές αποκτούν επίσης ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, που σχεδιάστηκε από την Check Point Software για καταναλωτές, το ZoneAlarm. Το πακέτο ZoneAlarm περιέχει τις ίδιες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η Check Point Software για την προστασία των εταιρικών πελατών της, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης προστασίας από ransomware, phishing, κακόβουλο λογισμικό και ακατάλληλο περιεχόμενο”.

    Το ZoneAlarm Extreme Security της Check Point Software για τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές είναι ένα βραβευμένο λογισμικό για πολλαπλές συσκευές που προσφέρει 100% εγγυημένη προστασία από τους ιούς, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέτε στους γονείς την σιγουριά της προστασίας απέναντι σε απειλές όπως το phishing και το ransomware. Επιπλέον, είναι σημαντικό για τους γονείς να εκπαιδεύουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους σχετικά με τους κινδύνους της μελέτης στο διαδίκτυο στο σημερινό κλίμα – μια σύντομη συζήτηση σχετικά με τα γεγονότα θα μπορούσε να αποτρέψει πολλά προβλήματα στη συνέχεια.

    Το πρόγραμμα “Ψηφιακή Μέριμνα” παρέχει κουπόνι 200 ευρώ σε κάθε δικαιούχο μαθητή – σύμφωνα με τα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια – για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles