13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Ψηφιακή Μέριμνα» στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες! 

    Το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» που προσφέρει επιδότηση 200€ για αγορά ενός Tablet ή Laptop σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, στηρίζουν ενεργά η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με στόχο να συμβάλλουν στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων και ταυτόχρονα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στη χώρα, οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία από Tablets & Laptops, σε προσιτές τιμές.

     Ποιοι είναι δικαιούχοι και πως υποβάλλουν αίτηση στο Πρόγραμμα

    Δικαιούχοι της επιταγής (voucher) των 200€ του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι οι οικογένειες με ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα έως 6.000€, για κάθε εξαρτώμενο παιδί ηλικίας από 4 έως 24 ετών, το οποίο φοιτά σε εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα (περισσότερα εδώ). Το Πρόγραμμα διαρκεί έως τις 30 Ιουλίου 2021.

    Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας www.digital-access.gov.gr, στην ενότητα «Δικαιούχοι», μπορούν από σήμερα να μεταβούν στην ειδική πλατφόρμα και με τους κωδικούς πρόσβασης Taxisnet, να μάθουν εάν δικαιούνται ή όχι την επιταγή (voucher). Εάν την δικαιούνται, λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό κωδικό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τις 12 Απριλίου και μετά για να εξαργυρώσουν την επιταγή (voucher) απευθείας στο eshop της ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή τηλεφωνικά στο 801 1197000 για καταστήματα COSMOTE και 210 800 6000 για καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αγοράζοντας το Tablet ή το Laptop που θέλουν. Μπορούν ακόμα να εκτυπώσουν αυτόν τον κωδικό και από τις 12 Απριλίου να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για να πραγματοποιήσουν την αγορά τους.

    Σε περίπτωση που κάποιος Δικαιούχος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ’ αυτήν της επιταγής (voucher), θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά. Για κάθε επιταγή οι Δικαιούχοι μπορούν να προμηθεύονται μια μόνο συσκευή. Ο εξοπλισμός διατίθεται μαζί με λογισμικό για προστασία από ιούς (antivirus) και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στη χώρα

    Τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ βρίσκονται παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών. Στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι Δικαιούχοι του Προγράμματος θα βρουν σε προσιτές τιμές μια μεγάλη γκάμα από Tablets και Laptops τελευταίας τεχνολογίας και μπορούν να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ (θήκες, ακουστικά, powerbanks, φορτιστές, βάσεις στήριξης) και Περιφερειακά (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, ποντίκια, πληκτρολόγια, web cameras, ηχεία κ.ά.).

    Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles