20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ψώνια στο κατάστημα ή online; Με το Video Shopping της MediaMarkt έχετε και τα δύο!

    Σε μία περίοδο που τα ψώνια στα φυσικά καταστήματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όλοι έχουμε στραφεί περισσότερο στο online shopping. Όσα προτερήματα κι αν έχουν οι ηλεκτρονικές αγορές όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί λόγοι για επισκεφθεί κάποιος το κατάστημα. Υπάρχει τρόπος να συνδυάσεις τα πλεονεκτήματα των αγορών στο κατάστημα με την ευκολία του online shopping; Tώρα υπάρχει! Λέγεται Personal Video Shopping και δημιουργήθηκε από τη MediaMarkt.

    Τι είναι το Personal Video Shopping;

    Αυτό που προσφέρει το Personal Video Shopping είναι ένα υβριδικό μοντέλο αγορών, το οποίο συνδυάζει σε μία υπηρεσία τα πλεονεκτήματα του online shopping με αυτά της επίσκεψης στο κατάστημα. Οι αγορές σου εξακολουθούν να γίνονται μέσω internet, αλλά, αντί για μία στατική ιστοσελίδα μπορείς μέσω βίντεο κλήσης να πλοηγηθείς στο κατάστημα και να δεις live τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Με απλά λόγια, όταν δεν μπορείς να πας εσύ στο κατάστημα έρχεται το κατάστημα σε εσένα! Όταν μάθαμε για την υπηρεσία αυτή, η πρώτη μας αντίδραση ήταν να αναρωτηθούμε πώς κάτι τέτοιο δεν είχε δημιουργηθεί νωρίτερα! Θεωρούμε πως πρόκειται για μία πανέξυπνη ιδέα που προσθέτει αξία στην αγοραστική εμπειρία του σήμερα και είναι κάτι το οποίο είχε ανάγκη η αγορά εν μέσω πανδημίας.

    edi

    Μοναδικά πλεονεκτήματα Personal Video Shopping

    Κάτι που λείπει από τις online αγορές είναι η καθοδήγηση από έναν ειδικό, ο οποίος θα σε βοηθήσει να επιλέξεις με βάση τις ανάγκες σου. Με το Personal Video Shopping της MediaMarkt το στοιχείο αυτό προστίθεται στο online shopping experience. Το video shopping διεξάγεται με την παρουσία συμβούλων που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου παρουσιάσουν αναλυτικά τις επιλογές που σου ταιριάζουν. Όπως στο κατάστημα έχεις έναν σύμβουλο πωλήσεων δίπλα σου, έτσι έχεις και στις online αγορές σου από εδώ και πέρα.

    Αυτό με τη σειρά του φέρνει ένα ακόμα πλεονέκτημα των αγορών εντός καταστημάτων στο… σαλόνι σου, την live δοκιμή και έλεγχο των προϊόντων. Οι φωτογραφίες ενός αντικειμένου στο e-shop είναι σίγουρα βοηθητικές, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με την ζωντανή εικόνα. Μπορεί εσύ να μην είσαι μπροστά στο προϊόν για να το τσεκάρεις, αλλά, είναι εκεί ο προσωπικός σου σύμβουλός. Μπορείς έτσι να δοκιμάσεις τις λειτουργίες μίας συσκευής, να ελέγξεις τις διαστάσεις της, να βεβαιωθείς για την απόχρωση της όπως αυτή φαίνεται live και πολλά ακόμα. Σκέψου, για παράδειγμα, πως ψάχνεις νέα τηλεόραση και θες να δοκιμάσει το smart λειτουργικό της. Με την υπηρεσία Personal Video Shopping μπορείς να το κάνεις.

    Τι δεν χρειάζεται να κάνεις για να απολαύσεις την εμπειρία αγορών από τα καταστήματα χωρίς να πας σε αυτά; Να υπομείνεις τα μειονεκτήματά τους. Αγοράζοντας με τη βοήθεια του Personal Video Shopping δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο για να πας στο κατάστημα, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο για να βρεις πάρκινγκ, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρόνο στο ταμείο για να ολοκληρώσεις την αγορά σου.

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το PVS της MediaMarkt;

    Αυτή ήταν και η δική μας απορία μόλις συνειδητοποιήσαμε πόσο χρήσιμη είναι η νέα καινοτόμα υπηρεσία της MediaMarkt. Ψάξαμε, λοιπόν, και σου έχουμε την απάντηση. Το Personal Video Shopping είναι διαθέσιμο για όλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ψωνίσεις μέσω βίντεο κλήσης είναι να κλείσεις ένα ραντεβού για την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει, σε αυτή τη σελίδα. Μόλις φτάσει το ραντεβού σου η εμπειρία video shopping ξεκινά. Με την καθοδήγηση του expert συμβούλου που συνομιλεί μαζί σου μπορείς να περιηγηθείς στο κατάστημα σαν να ήσουν εκεί. Όταν καταλήξεις στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, αυτά προστίθεται σε ένα καλάθι και έπειτα σου αποστέλλεται σχετικό link μέσα από το οποίο μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά. Τόσο απλό!

    Η καινοτομία που εισάγει στην ελληνική αγορά το Personal Video Shopping είναι αδιαμφισβήτητη. Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις αγορές σαν να ήσουν στο κατάστημα, αλλά χωρίς να πας σε αυτό, τότε αξίζει να δοκιμάσεις την πρωτοποριακή υπηρεσία της MediaMarkt.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles