15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ψυγείο LG InstaView Door-in-Door. Χτυπάς Δύο Φορές, Βλέπεις Μέσα & Όλα Μένουν Cool

    Η LG κυκλοφόρησε μια σειρά από χιουμοριστικά videos που τονίζουν την καινοτόμα λειτουργία knock-on του InstaView Door-in-Door. Παρουσιάζοντας μια σειρά από οικογενειακές ιστορίες, η χαρακτηριστική κίνηση-λειτουργία knock στο γυάλινο πάνελ εμφανίζεται ως η καλύτερη λύση για την πρόληψη των καθημερινών προβλημάτων. Μέσα από οικείες και διασκεδαστικές στιγμές στο σπίτι και στο γραφείο, αποτυπώνεται το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι ένα χτύπημα, καθώς όπως φαίνεται και στα videos, μπορεί να διατηρήσει την αγάπη, την κοινωνική ζωή, την προαγωγή και την αξιοπρέπεια. Υπογραμμίζοντας τις διαφορές μεταξύ των καταστάσεων με και χωρίς το χτύπημα στην πόρτα, τα βίντεο αναδεικνύουν την εξαιρετική χρησιμότητα της καινοτόμας λειτουργίας του InstaView Door-in-Door™.

    Μετά τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας καταναλωτών, η LG ενσωμάτωσε το χτύπημα στο ψυγείο InstaView Door-in-Door™. Η έρευνα ανέδειξε πως οι καταναλωτές ανοίγουν τις πόρτες των ψυγείων κατά μέσο όρο 66 φορές την ημέρα, εκ των οποίων οι 32 είναι απλά για να δουν το περιεχόμενο του ψυγείου χωρίς να πάρουν κάτι[1], το οποίο οδηγεί σε απώλεια ψυχρού αέρα και κατανάλωση ενέργειας. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, οι χρήστες μπορούν πλέον να δουν το περιεχόμενο του ψυγείου χτυπώντας απλά δύο φορές πάνω στο γυάλινο πάνελ, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια.

    LG InstaView (2)

    To InstaView Door-in-Door™ διαθέτει ένα γυάλινο πάνελ που φωτίζει το εσωτερικό του ψυγείου με δύο απλά ‘χτυπήματα’ μέσω της λειτουργίας Knock-On κάνοντας ορατό το περιεχόμενό του στο χρήστη. Ταυτόχρονα, το ευρύχωρο τμήμα Door-in-Door™ επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν εύκολα τα αγαπημένα τους σνακ ή ποτά, με τη μείωση της απώλειας κρύου αέρα έως να φτάνει έως και το 41%[2], και το ψυγείο να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο καιρό. Αυτό το καινοτόμο ψυγείο είναι το αποκορύφωμα του απώτερου στόχου της LG να βελτιώνει συνεχώς τη ζωή των καταναλωτών μέσω καινοτόμων και εύχρηστων οικιακών συσκευών. Με την εξάλειψη της ανάγκης να ανοίγει η πόρτα του ψυγείου, η LG δημιούργησε ένα ακόμα σημείο αναφοράς στην ιστορία της καινοτομίας των ψυγείων. Η λειτουργία knock-on μειώνει δραματικά την απώλεια ψυχρού αέρα και την κατανάλωση ενέργειας που προκαλείται από το άνοιγμα της πόρτας χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Το InstaView Door-in-Door™ της LG, ενισχύοντας την ευκολία και την εξοικονόμηση ενέργειας, είναι βέβαιο πως αποτελεί παράδειγμα υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στην αγορά.

    LG InstaView (3)

    Παρακάτω θα βρείτε τα links των σχετικών videos:

    Dignity Lost:

    https://youtu.be/E6MK7wqTLag

    Love Lost:

    https://youtu.be/qfo9PNUI5AQ

    Promotion Lost:

    https://youtu.be/hU0VYqHfHZU

    Social Lost:

    https://youtu.be/1V2QXtaliwQ

    Spouse Lost:

    https://youtu.be/wMPCHGOXt5s

    [1] Εσωτερική έρευνα καταναλωτών σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών στις Η.Π.Α. με βάση την τετραμελή οικογένεια, Σεπτέμβριος 2016, n = 100.

    [2] Βασισμένο σε Intertek τεστ SX5534WB, GR-S632GLRC και LFX3194ST/02, σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους τεστ της LG, που μετρούν το ποσοστό μείωσης του επιπέδου απώλειας αέρα κατά το άνοιγμα του Door-in-Door™ σε σύγκριση με την πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη διάρκεια ανοίγματος της πόρτας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles