13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    PTS: γιορτάζει 25 χρόνια επιτυχούς πορείας με επετειακές εκδηλώσεις σε Κύπρο και Ελλάδα

    Την 25η επέτειό της γιορτάζει το 2022 η εταιρεία Pierides Technosystems (PTS), η οποία δραστηριοποιείται και κατέχει ηγετική θέση, τόσο στην Kυπριακή όσο και στην Ελληνική αγορά, ως διανομέας και integrator λύσεων στη Βιομηχανία των Ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων και των ΜΜΕ.

    Αξιοποιώντας την ευκαιρία του εορτασμού αυτού του ορόσημου, η PTS διοργάνωσε φέτος δυο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, μια στην Ελλάδα και μια την Κύπρο, στις 5 και 19 Μαΐου αντίστοιχα.

    Και στις δυο επετειακές εκδηλώσεις, συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους διεθνείς οίκους LiveU, EVS, Dalet, Harmonic & Ross Video, ενώ από την πλευρά της PTS, o Κώστας Πέτρου, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας, παρουσίασε τη νέα λύση λογισμικού Διαχείρισης Τηλεοπτικού Αρχείου που αναπτύχθηκε από την ομάδα της PTS.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, έγινε επίσης επίδειξη του τρόπου λειτουργίας των νέων πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών που λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η PTS, οι οποίες βοηθούν τους πελάτες της εταιρείας να ελαττώσουν την πολυπλοκότητα και το κόστος τους, ενώ παράλληλα τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται στον ταχύ ρυθμό αλλαγής στον τομέα της τηλεόρασης και των Μέσων επικοινωνίας.

    Πιο συγκεκριμένα, στις εκδηλώσεις παρουσιάστηκαν τα εξής demo:

    1. PhabrixQxHDR/WCG Analysis & Monitoring,
    2. Actus Broadcast Compliance (View)
    3. Content re-purposing (Clip Factory)
    4. Multiviewer(Mosaic)
    5. Ross Video Carbonite Production Switcher / XPressionCG & Graphics Systems
    6. LiveULU800
    7. EVS XT Via Live Video Production Server Slow Motion

     

    Παρών στις δυο εκδηλώσεις έδωσαν επίσης διευθυντικά στελέχη της βιομηχανίας της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, θεσμικοί φορείς και υψηλόβαθμα στελέχη Οργανισμών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και προκλήσεις που παρατηρούνται διεθνώς στον συγκεκριμένο τομέα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles