20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πτυχίο Ναυτικής Επιστήμης: 20 υποτροφίες από τη Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και το Intercollege

    Με στόχο το επάγγελμα του αξιωματικού Εμπορικού Ναυτικού να καταστεί ευρύτερα αποδεκτό και προσιτό, ώστε να υποστηριχτούν με επάρκεια οι παραγωγικές ανάγκες της κυπριακής ναυτιλίας, η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου και το Intercollege, με μια κοινή πρωτοβουλία, προσφέρουν είκοσι (20) πλήρεις (100%) υποτροφίες έναντι των διδάκτρων, για το πρόγραμμα σπουδών «Πτυχίο Ναυτικής Επιστήμης» για το Ακαδημαϊκό έτος 2023/24.

    Το «Πρόγραμμα Υποτροφιών Δοκίμων» προσφέρεται σε  υποψήφιους δόκιμους – φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη θάλασσα ως αξιωματικοί καταστρώματος.

    Η ανακοίνωση για την παραχώρηση των υποτροφιών έγινε σε κοινή Διάσκεψη Τύπου στην οποία παρευρεθήκαν και μίλησαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής ΝαυτικήΣ  Ακαδημίας Κύπρου κ. Νικόλας Κυθρεώτης και ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Intercollege κ. Κυριάκος Πατσαλίδης.

    Ακολούθως, εκ μέρους της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, μίλησαν ο κ. Prabhat Jha, Διευθύνοντας Σύμβουλος Ομίλου και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας MSC, ο κ. Λούκας Χάματσος, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας Olympia Ocean Carriers και ο Δρ. Λούκας Μπαρμπάρης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Safebulkers.

    Όλοι τόνισαν τις ισχυρές προοπτικές σταδιοδρομίας που προσφέρει η ναυτιλιακή βιομηχανία, που σε συνδυασμό με τη μοναδική δυνατότητα  σπουδών χωρίς δίδακτρα στην Ναυτική Ακαδημία Κύπρου, την καθιστούν μια πολύτιμη ευκαιρία για φιλόδοξους δόκιμους-φοιτητές, που προσβλέπουν σε μια καριέρα στη θάλασσα με παγκόσμια προοπτική.

    Παρών στη Διάσκεψη Τύπου ήταν επίσης μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων με την Ακαδημία εταιρειών της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, φορείς και εταιρείες σχετικές με τη Ναυτιλία και δημοσιογράφοι.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.cyma.ac.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles