16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Pub του Λονδίνου διώχνει τους fans της Taylor Swift! Μάθετε το γιατί

    Έχουν γραφτεί αρκετές αράδες για το «φαινόμενο» Taylor Swift, καθώς, πρόσφατα το pop idol κατάφερε να μπει ακόμη και στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes. Η Swift, Πρόσωπο της Χρονιάς του 2023 σύμφωνα με το TIME Magazine και Προσωπικότητα της Μουσικής του 2023 σύμφωνα με το Euronews Culture, κατάφερε να μπει στη λίστα χάρη στη μουσική και τις εμφανίσεις της μόνο.Τώρα, μια pub στο Λονδίνο που αναφέρθηκε στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας, γνωστοποίησε ότι η απότομη διεθνής αναγνώριση μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού είναι εντελώς “σουρεάλ”, αφού είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που επισκέπτονται το μαγαζί και αναγκάζονται να τους διώχνουν.

    Πιο συγκεκριμένα, το Black Dog στο Vauxhall του Λονδίνο αναφέρθηκε σε τραγούδι του 11ου άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, με τον τίτλο The Tortured Poets Department, και οι fans από τότε συρρέουν μαζικά στην pub. Μερικοί αγοράζουν ακόμη και ποτήρια μπίρας ως αναμνηστικά.

    Η pub έχει ενισχύσει αισθητά τα μέτρα ασφαλείας, αφού αναμένει περισσότερους θαυμαστές τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, όταν η Swift πρόκειται να εμφανιστεί στο Wembley Stadium στο πλαίσιο της περιοδείας Eras Tour. Το προσωπικό παρότρυνε επίσης την ίδια την τραγουδίστρια να επισκεφτεί την pub για ένα ποτό.

    Η Amy Cowley, σύμβουλος μάρκετινγκ της επιχείρησης, ανέφερε για την Taylor Swift:

    «Έχουμε ενθουσιαστεί πολύ με όλο αυτό. Αυτή η διεθνής αναγνώρισης είναι σουρεάλ αλλά πολύ διασκεδαστική. Ήταν ένας «ανεμοστρόβιλος», αλλά το απολαμβάνουμε. Συχνά απαγορεύουμε την είσοδο σε ανθρώπους, επειδή ξεπερνούν το όριο χωρητικότητας. Αναμένουμε πολύ περισσότερους. Έχουμε όλο το προσωπικό στο πόστο, φέρνουμε περισσότερα μέλη κι έχουμε ασφάλεια στην είσοδο για να βοηθήσουμε στη διαχείριση του μεγάλου πλήθους. Η Swift έχει εννέα εμφανίσεις στο Wembley. Οπότε όταν συμβεί αυτό πραγματικά περιμένουμε μεγάλη κίνηση. Οπωσδήποτε προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».

    Τέλος, η ίδια ανέφερε ότι το προσωπικό έχει ελέγξει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να δει αν η Taylor Swift έχει επισκεφθεί την pub με τους πρώην συντρόφους της. Η απάντηση είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αλλά δε μπορούν να είναι εντελώς σίγουροι”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles