19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Public: Ένα τεράστιο φορτηγό γεμάτο με τα πιο δημοφιλή προϊόντα για το Black Friday

    public black friday

    Ένα τεράστιο φορτηγό – με 16 μέτρα μήκος και 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα-  γεμάτο με τα πιο δημοφιλή προϊόντα για τις προσφορές του Black Friday, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δρομολόγιο του με προορισμό τα 6 καταστήματα Public σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Παραλίμνι.

    Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η αγαπημένη ημέρα των καταναλωτών, τα Public φόρτωσαν σε ένα Terra Truck ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά σε επώνυμα gadgets, trendy accessories, κορυφαία videogames, και μια μεγάλη συλλογή από βιβλία, laptops, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις, για να τα ξεφορτώσει στη συνέχεια στα 6 καταστήματα των Public σε όλη την Κύπρο, για τις φετινές προσφορές του Black Friday. Παράλληλα, στο αυθεντικό Apple shop των Public οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσίασης και πώλησης μια τεράστια ποικιλία προϊόντων Apple.

    Τέλος, στην ειδική πλατφόρμα του Black Friday public-cy.com/BF που δημιούργησαν τα Public στην ιστοσελίδα τους, μπορεί κάνεις να δει όλες τις Black Friday προσφορές!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles