17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Public: “Μουντιαλικες” προσφορές για τηλεοράσεις και gadgets

    public offer Mundial esso

    Μουντιαλικες προσφορές σε τηλεοράσεις και gadgets για τους ποδοσφαιρόφιλους, ετοίμασαν τα Public, ενόψει της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής που ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 με τον αγώνα Ρωσίας – Σαουδικής Αραβίας. Άλλωστε, η σωστή επιλογή τηλεόρασης, θεωρείται το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για όσους θέλουν να ζήσουν την ποδοσφαιρική πανδαισία του Μουντιάλ 2018, που για 31 ολόκληρες ημέρες (έως και τις 15 Ιουλίου 2018) αναμένεται να καθηλώσει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους  και όχι μόνο μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

    Στις προσφορές των Public περιλαμβάνονται συσκευές «έξυπνων» τηλεοράσεων διαφόρων ιντσών, με 4K ανάλυση και HDR  και με δυνατότητα PVR για εγγραφή σε USB, soundbars από 149 ευρώ για όσους αναζητούν τον δυνατό «ήχο της κερκίδας», καθώς και projectors πολλών ιντσών για θέαση των φάσεων σε πραγματικό  σχεδόν μέγεθος.

    Επιπλέον,  στις προσφορές παρέχεται  η δυνατότητα έκπτωσης 50€ για αγορά της τηλεόρασης Thomson Smart TV 43″ – Ultra HD HDR 4Κ ή -20% για αγορά βιβλίων, με δύο γεμίσματα καυσίμων 25 ευρώ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Esso σε όλη την Κύπρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles