17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Public: Νεες λυσεις για την προστασία της οθόνης των smartphones, των laptops και των smartwatch

    Δυο νέες λύσεις προστασίας της οθόνης των smartphones, των laptops, των smartwatch και των tablets ξεκίνησαν πρόσφατα να προσφέρουν τα Public. Η πρώτη λύση αφορά την πρωτοποριακή υπηρεσία Nanotech η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphones και tablets, κάνοντας μέχρι και 9 φορές πιο ανθεκτική την οθόνη σε γδαρσίματα, υγρά καθώς και από άλλους κινδύνους όπως π.χ σκόνη.

    Μια δεύτερη διακριτική λύση με ψηλά επίπεδα προστασίας που προσφέρουν τα Public είναι η μεμβράνη ISOD (InvisibleShield On Demand). H υπηρεσία ISOD γίνεται με την εφαρμογή ενός προστατευτικού φιλμ το οποίο είναι σε θέση να θωρακίσει τη συσκευή σας από κάθε κίνδυνο. Είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό που γίνονται τα πτερύγια των ελικοπτέρων, η μεμβράνη προσφέρει προστασία για όλη τη «ζωή» της συσκευής σας. Μάλιστα, στην περίπτωση που η μεμβράνη σας σημαδευτεί ή καταστραφεί μπορεί να αντικατασταθεί δωρεάν.

    Να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση γίνεται με απλό και γρήγορο τρόπο σε ένα από τα καταστήματα Public και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε smartphone, tablet, smartwatch, laptop ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή που έχει οθόνη.

    public A4_NANOTECH

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles