24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Public: Summer mode on!

    Πολλές επιλογές για να διαμορφώσετε το καλοκαίρι σας στα δικά σας «μέτρα», προσφέρει φέτος το Public. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα από φωτογραφικές μηχανές, scooters, powerbanks, αδιάβροχα ηχεία, αλλά και wearables και smartphones. Φυσικά, από το Public δεν λείπουν και τα καλοκαιρινά βιβλία που θα σας κρατήσουν την ανάλογη συντροφιά.

    Αν έχετε οικογένεια και παιδιά, τότε δεν έχετε  παρά να προετοιμαστείτε…καταλληλα για παιχνίδια στην άμμο, με τους πιο διάσημους ήρωες. Στο Public σας περιμένουν κουβαδάκια και παιχνίδια παραλίας, ρακέτες, νεροπίστολα και πολλά άλλα είδη, για ατέλειωτες μάχες παιδιών με… γονείς!

    Αν οι συνθήκες επιβάλλουν… να μείνετε στην πόλη, μην απογοητεύεστε και πάλι. Στο Public θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε  πιο απολαυστική και αυτή την εμπειρία: Επέλεξε την τηλεόραση των ονείρων σας και απολάυστε τις αγαπημένες σας ταινίες με καθαρή εικόνα και κρυστάλλινο ήχο. Εάν είστε λάτρης του gaming, στο Public θα βρείτε ότι πιο νέο κυκλοφορεί στην αγορά, ενώ για τους φίλους της μουσικής η διαθέσιμη γκάμα ασύρματων ακουστικών καλύπτει κάθε γούστο… και ανάγκη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles